Ansikt,  Hudpleie,  Tester

Slik får du contouring uten sminke!

Det hotteste blant kjendisene i Hollywood nå er å ikke bruke sminke på huden, men at huden skal være så bra at det faktisk tåler dagens lys! Det kreves selvfølgelig at du bruker tid og penger på gode hudpleierutiner og går jevnlig til hudeksperter.

Jeg har også testet Contour It fra Crystal Clear, et kjempekult produkt som gir konturing til ansiktet uten at du bruker sminke. Kremen som følger har mye skinn i seg, og sonicen som følger med drenerer ansiktet og gir et aldri så lite miniløft i kinn, øyelokk og kjake.

Se i videoen under hvordan du bruker det!

Produktene kommer i en eske med beskrivelse av hvordan du bruker produktene! Etter min mening må du ikke bare bruke sonicen til dette produktet, men du kan bruke sonicen til å drenere hele ansiktet sammen med et annet produkt.

Crystal Clear har også et annet sonic-set som går mer på dette, og der følger det med en spesiell krem med ingredienser som virker oppstrammende. Den heter Rewind 10.

Legg igjen et svar