Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie Tester

Slik får du contouring uten sminke!

on
16. februar 2017

Det hotteste blant kjendisene i Hollywood nå er å ikke bruke sminke på huden, men at huden skal være så bra at det faktisk tåler dagens lys! Det kreves selvfølgelig at du bruker tid og penger på gode hudpleierutiner og går jevnlig til hudeksperter.

Jeg har også testet Contour It fra Crystal Clear, et kjempekult produkt som gir konturing til ansiktet uten at du bruker sminke. Kremen som følger har mye skinn i seg, og sonicen som følger med drenerer ansiktet og gir et aldri så lite miniløft i kinn, øyelokk og kjake.

Se i videoen under hvordan du bruker det!

Produktene kommer i en eske med beskrivelse av hvordan du bruker produktene! Etter min mening må du ikke bare bruke sonicen til dette produktet, men du kan bruke sonicen til å drenere hele ansiktet sammen med et annet produkt.

Crystal Clear har også et annet sonic-set som går mer på dette, og der følger det med en spesiell krem med ingredienser som virker oppstrammende. Den heter Rewind 10.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT