Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hår Pleie Stylingprodukter

Antiage, naturlig og lekent – 3 hårpleietrender som passer meg!

on
27. september 2020

Ikke så ofte jeg skriver om hår, men nå har det kommet så mye spennende på markedet som jeg hadde lyst til å skrive litt om! Jeg har et litt merkelig forhold til håret mitt! Jeg vil selvfølgelig at det skal se bra ut, men jeg vil ikke gjøre så mye for det.

For eksempel føner jeg aldri håret, for da mister jeg all bevegelse og fall. Dessuten tørker håret mitt så fort at jeg som regel ikke har noe problem med å style det før jeg skal ut døra. Jeg klemmer og tar i det den tiden det tar å tørke det, alltid med et produkt i hendene. og så blir det som det blir! 

Som du kanskje har sett så liker jeg å ha litt farge i det. Hår skal være gøy, og jeg er ikke spesielt redd for det. Inne i mellom kan jeg finne på å klippe det selv også, bare for å få “herpa” det litt opp når jeg synes det blir litt for kjærring!

Så derfor liker jeg mange av de nye produktene som har kommet ut på markedet de siste par årene, og i det siste har det bare kommet enda flere.

NATURLIG! Det passer meg helt utmerket! NATURLIG i den forstand at resultatet skal være naturlig og levende hår med produkter som knapt nok føles i håret, men gjør jobben bedre enn noen gang. Andre produkter er laget for hår som skal lufttørkes, som gir litt støtte og næring til frisyren selv om produktet ikke varmes inn i håret med føner.

Men også NATURLIG der produktene er laget med naturlige ingredienser, og som setter miljø og etikk høyt opp på verdistigen.

LEKENT! Som sagt så liker jeg å variere fargen på håret mitt, men jeg forandrer også stadig på frisyren. Akkurat nå prøver jeg meg på litt lengre lengder, så får vi se hva det fører til etter hvert! Hår vokser ut igjen, og det er virkelig ikke farlig å klippe seg, farge det eller risikere at resultatet ikke ble 100%. Det vokser ut igjen.

Når det er sagt så er det viktig å gå til en frisør du stoler på, og gjerne en som tørr å gjøre forandringer i håret ditt. Viktig med en god base!

Uansett så liker jeg masker som gir farge til håret og stylingprodukter som gjør hårstylingen lekende lett!

ANTIAGE! Sist, men ikke minst! Ja, faktisk så eldes håret også! Håret tynnes ut, og også vi damer får høyere viker. Hårstråene blir mer porøse, hodebunnen mer sensitiv og tørr, og dermed fremstår håret som mattere og kjedelig!

 God pleie er med på å bremse denne aldringsprosessen. Å bruke riktig pleie for håret ditt er selvfølgelig viktig, men det er enda viktigere å gi hodebunnen god pleie slik at vekstvilkårene for hårstråene blir optimale. Fukt og beskyttelse mot ytre påvirkninger er stikkordene.

  • Amika, Fadeblock
  • Joico, Zero Heat
  • Ida Warg, Intense Colour Mask
  • Kérastase, Chronologist, Thermique Régénérant
  • Garnier, Fructis Hydrating Aloe Vera Hair Food Shampoo
  • Four Reasons, Sensitive Strong Mousse
  • Redken, Extreme Length Leave-In Treatment with Biotine
  • Shu Uemura, Shiki Worker
  • Maria Nila, Colour Refresh Dusty Pink

Produktene i denne saken er sendt fra leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT