Annonse,  Ansikt,  Behandlinger

Behandling jeg sverger til i høst: 15% hos OMS Skin!

Før sommerferien fikk jeg utført denne behandlingen som du ser før og etter-bilder på i saken her! Jeg ble så fornøyd, og for en drøy uke siden tok jeg en ny runde! Resultatet ser du på min instagramkonto de siste dagene! Jeg er så fornøyd og jeg får mange hyggelige kommentarer om huden min! Det er stas!

Saken videre er en republisering fra juni.

Behandlingen er med Dermapen og LED-lys, og du kan se på før- og etterbildene at det har skjedd litt på denne ene uken! Bildene taler for seg, men legg spesielt merke til øyepartiet og “løftet” i ansiktet! Se mer nede i saken! (PSST, ser ut som jeg gråter, men jeg er lysømfintlig).

Jeg har nemlig vært hos OMS Skin i Oslo (LINK) og fått utført denne medisinske behandlingen Dermapen med påfølgende LED-lys. Skinpen er en form for mircroneedling der huden perforeres med nåler for en kontrollert skade. Huden tvinges til å starte en helingsprosess, og i den prosessen skjer det en god del.

Jeg har fått utført denne behandlingen mange ganger, og takket være den er jeg kvitt mine arr etter kviser fra ungdommen! Jeg hadde nemlig mange fordypninger i huden, og per nå er det kun noen pigmentflekker igjen som røper at jeg hadde masse kviser som ungdom!

Jeg kan virkelig anbefale denne behandlingen, for effekten kommer så fort! Akkurat nå får du også 15% avslag – mer info ligger nederst i saken!

DERMAPEN

Som allerede nevnt så går behandlingen ut på å skade huden kontrollert. I motsetning til mange andre behandlinger kan denne utføres på sommeren. Superdyktige Sofia Charlotta Landberg er medisinsk hudterapeut, og på meg brukte hun litt ulike lengder på nålene, fra 0,2 mm rundt øynene til 1,25 mm på halsen.

Dermapen er noe helt annet enn dermarollene du får kjøpt på til hjemmebruk, selv om det også er med nåler. Dermapen brukes også til virkelig dype behandlinger der bedøvelseskrem er nødvending. Det krever en helt annen “nedetid” og etterbehandling.

Dermapen har mange fordeler og gir raske resultater som gjør at du kan gå en sminkefri sommer i møte!

  • Er oppstrammende
  • Reduserer pigmentering
  • Reduserer linjer og rynker
  • Gir hudforbedring
  • Forminsker porene
  • Gir ny, frisk glød

LED-LYS

LED-lys kommer i flere farger, og hver farge har sin funksjon på cellene. Rødt lys passer utmerket til meg og deg med voksen hudtype. Det fremmer regenerering av hudcellene og øker blodsirkulasjonen i huden.

Det betyr strengt tatt at cellene blir friskere og jobber raskere slik at huden fremstår som yngre.

DETTE SYNES JEG!

  • Behandlingen er ikke smertefri, men veldig overkommelig. Noen punkter er selvfølgelig mer følsomme, og det kan variere fra gang til gang. Uansett, behandlingen tar ikke lang tid!
  • Du merker at huden jobber i flere dager etterpå! Jeg ble skikkelig rød med en gang, men masken roet huden veldig. Du får også en krem som tar bort det aller rødeste. Dagen etter hadde huden normal farge.
  • Jeg hadde ventet å flasse litt, men det gjorde jeg ikke. Huden føles litt tørr og litt “tappet” noen dager, men det løses med gode fuktighetskremer. Høy SPF på dagtid er selvfølgelig et must!
  • Det mellomste bildet i toppen er etter 4 dager, mens siste bildet er etter 7 dager. Huden har nå fått en annen fasthet, og den er langt klarere og jevnere. Når jeg våkner opp om morgenen er hudtonen helt jevn. Ved hudpleie åpner porene seg litt, men de har blitt tightere.

Hele ansiktet har jo fått et opplett, men jeg er mest imponert over hva som har skjedd rundt øynene mine. De var faktisk litt tunge, selv om bildet nok er litt uheldig på grunn av at øynene mine er litt lysømfintlige. Øyelokket har heist seg skikkelig, noe jeg merker godt ved bruk av øyeskygge. Huden under er også mye jevnere og lysere, og det lille jeg har av sinnarynke har blitt jevnere.

Over ser du tre ulike bilder av meg. Første bildet er uten sminke (liten sminkerest under det ene øyet). Andre er kun med maskara og farget brynsgele. På det siste bildet har jeg i tillegg brukt en lett bb-krem og rouge på huden, skygge og kajal på øynene samt gloss på leppene.

15% AVSLAG FØR BESTILLING 15. JULI

Når behandlingen er så bra synes jeg det er stas å kunne bidra med at du får 15% avslag på behandlingen. Men du må bestille fort, og før 15. juli. For å få prosentene må du også si at du har hørt om behandlingen gjennom meg!

Klikk deg innpå denne linken HER, så kommer du rett til OMS Skin i Oslo.

Deres telefonnummer er 22941090 og instagramen (som du gjerne må følge) er @oms_skin

Masse lykke til og god sommer! 

Legg igjen et svar