Annonse,  Ansikt,  Hudpleie

Gi huden pause med Cleanformance!

De siste dagene har jeg satt Cleanformance fra Doctor Babor på en skikkelig test! Jeg er er veldig glad i mange av Babor sine produkter, og anbefaler stadig produkter fra seriene deres. Cleanformance blir blant annet anbefalt som en serien du kan bruke mellom mer intensive og aggressive behandlinger i salong eller i hjemmebehandling.

Jeg tok rett og slett en mikronål-behandling der huden blir perforert med nåler slik at den får en kontrollert skade. Det skapes jo en traume, og jeg ble også informert om at jeg mest sannsynligvis kom til å flasse.

Kort oppsummert så ble Doctor Babor Cleanformance redningen denne uken, og huden har hverken vært irritert eller har flasset! For en serie, og det er spesielt et produkt jeg hyller opp og ned i mente!

HUD I BALANSE

MEN ALLER FØRST:

“Mikrobiom” er et ord som går igjen i skjønnhetspleien om dagen! Det handler om bakteriefloraen i huden, og for så vidt også i kroppen din. Det vi vet er at noen bakterier gjør virkelig skade, og kan forårsake alt fra sykdom til hud i ubalanse.

Eller mikrobiom i ubalanse! Når huden stadig “mates” med helt feil ting, blir utsatt for forurensing av ulike slag eller blir overbehandlet slik at den strippe helt, setter den mikrobiomet på huden din i ubalanse.

Resultatet er som regel irritabel hud som blir sensitiv, rød, tørr eller fet, og som igjen kan gi alt fra kviser, eksem og rosacea.

Det er da du trenger de gode bakteriene som gjør opp for de skadelige bakteriene, samt ingredienser som roer og fukter huden i bøtter og spann slik at huden kommer tilbake til…. zen!

De kalles probiotika!

PRO-/PREBIOTIKA - hva er forskjellen?

Men så vet jeg at du også har hørt om PREbiotika, så hva er egentlig forskjellen? Enkelt sagt så er prebiotika maten til probiotika. Dette finnes i alle produktene i Cleanformance-serien, og er med på å holde hudbarrieren i balanse!

CLEANPERFORMANCE i et nøtteskall!

I tillegg til utrolig gode ingredienser som virker fantastisk på huden (kommer tilbake til det i beskrivelsen av produktene) er Doctor Babor Cleanformance så mye mer!

 • Inntil 98% av ingrediensene er fra naturlig opphav!
 • Vegan – som betyr at det er ingen animalske ingredienser, parabener, mineraloljer, mikroplast, syntetiske dufter, gluten, laktose eller silikon i produktene.
 • CO2- nøytral produksjon som er gunstig for miljøet.
 • For hvert solgte Cleanformance-produkt planter Babor et tre!
 • En ting til: Prisene er usedvanlig bra for et Babor-produkt! Løp og kjøp, sier nå jeg!

PRODUKTENE

Jeg begynner i riktig ende, rutinemessig, og så får du gjette hvilket produkt som er min favoritt!

 • Clay Multi-Cleanser: Liker produkter som kan brukes på flere måter! Dette er både en rens og en maske! Rensen smører du på huden og vasker av umiddelbart. Masken kan du la sitte på i 10 minutter slik at den stiver og at kaolinleiren får trekt ut urenhetene i huden.
 • Rensen/masken fjernes med Deep Cleansing Pads som har en ru og en fin siden. Den fine siden er til øyepartiet, mens den grovere siden fungerer som en peeling. Og vet du, padsene inneholder også pro- og prebiotika.
 • Glow, glow, glow og fukt, fukt, fukt fra både hyaluronsyre, aloe vera og sukkerroe! Moisture Glow Serum og Cream er perfekt for den ultimate gløden. Produktene er helt fantastiske som base for sminke, og gjør at du trenger mindre sminke eller faktisk ikke foundation i det hele tatt!  Som du ser på bilder lengre opp er kremen på fingeren litt rosa. Det er “perlemor” fra et glimmermineral som gjør at huden får en aldeles nydelig glød! Finnes i begge produktene!
 • Revival Cream Rich er en krem som gir ekstra mye med fukt, og som jeg opplever som ekstra beroligende. Tipset er faktisk å bruke Moisture Glow Gream under denne når huden er ekstra tørr. Da får du den forfinede glødene og en ekstra beroligende behandling samtidig. Kremen kan også benyttes som nattkrem. Med deilige oljer, oppstrammende peptide og pleiende lipider.
 • Så er det Awaking Eye Cream! Pro- og prebiotika samt lønnbarkekstrakt (som også er i alle produktene), askbarkekstrakt, silisium og niaciamid (vitamin B3) fukter, minsker linjer og øker sirkulasjonen i huden slik at poser og blå ringer demper seg. Og så er den grønn!
 • Så til slutt, my beloved one! Renewal Overnight Mask, som egentlig skal brukes et par ganger i uken, er bare helt rå på litt skadet hud! Jeg har brukt den som dagkrem også, og den er som et SOS-produkt. Selvfølgelig med stjerne ingrediensene i serien: Pro- og prebiotika og lønntrebarkekstrakt! Mitt hjerteprodukt!

Legg igjen et svar