Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Base Makeup

SE VIDEO: Slik legger du rouge på rød hud og pigmentering!

on
16. september 2020

Jevnlig får jeg spørsmål om hvordan man egentlig skal legge rougen! Det er egentlig ikke noe fasitsvar på det. Trendene forandrer seg også, og akkurat nå er rouge superhot! Endelig, sier nå jeg, for jeg elsker rouge.

Men det er allikevel et par grunnleggende ting du bør tenke på. Mitt første bud vil nok overraske deg, men jeg lover – det gir mening! Utover tipsene under så tenker jeg det ikke er så veldig farlig OM rougen blir lagt pittelitt feil. 

  1. Det sier seg selv at rouge oppå rød hud med pigmenterning og blå ringer under øynene ikke er spesielt heldig. Sørg derfor for å fjerne det med foudation og concealer slik at rougen virkelig kommer til sin rett!
  2. Bruk en passe stor kost, gjerne en som er skrå! For liten er vanskelig å duse ut med, mens stor kost gir liten kontroll!
  3. Bruk lite produkt på kosten slik at du slipper den “dærten” med kraftig farge midt på kinnet! Den er vanskelig å få fin!
  4. Påfør med veldig lett hånd! Påfør med kostende bevegelser, ikke som en lang stripe. Da blir resultatet ofte kantete, hardt og gammeldags.
  5. Unngå for all del disse skarpe kantene, men pass heller på å duse godt ut! Det er mykere, og gjør deg yngre.

Produktene i saken er fra It Cosmetics, Korres, Inika, Erborian og Nars! De er mottatt fra leverandører for å kunne gjøre et journalistisk vurdering.

Flere tips får du i videoen under, for eksempel når du har påført for mye rouge!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT