Base,  Makeup

SE VIDEO: Slik legger du rouge på rød hud og pigmentering!

Jevnlig får jeg spørsmål om hvordan man egentlig skal legge rougen! Det er egentlig ikke noe fasitsvar på det. Trendene forandrer seg også, og akkurat nå er rouge superhot! Endelig, sier nå jeg, for jeg elsker rouge.

Men det er allikevel et par grunnleggende ting du bør tenke på. Mitt første bud vil nok overraske deg, men jeg lover – det gir mening! Utover tipsene under så tenker jeg det ikke er så veldig farlig OM rougen blir lagt pittelitt feil. 

  1. Det sier seg selv at rouge oppå rød hud med pigmenterning og blå ringer under øynene ikke er spesielt heldig. Sørg derfor for å fjerne det med foudation og concealer slik at rougen virkelig kommer til sin rett!
  2. Bruk en passe stor kost, gjerne en som er skrå! For liten er vanskelig å duse ut med, mens stor kost gir liten kontroll!
  3. Bruk lite produkt på kosten slik at du slipper den “dærten” med kraftig farge midt på kinnet! Den er vanskelig å få fin!
  4. Påfør med veldig lett hånd! Påfør med kostende bevegelser, ikke som en lang stripe. Da blir resultatet ofte kantete, hardt og gammeldags.
  5. Unngå for all del disse skarpe kantene, men pass heller på å duse godt ut! Det er mykere, og gjør deg yngre.

Produktene i saken er fra It Cosmetics, Korres, Inika, Erborian og Nars! De er mottatt fra leverandører for å kunne gjøre et journalistisk vurdering.

Flere tips får du i videoen under, for eksempel når du har påført for mye rouge!

Legg igjen et svar