Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Kroppspleie

4 blå og hvite favoritter til kroppen!

on
8. september 2020

Strengt tatt er det kun den blå og hvite fargekombinasjonen som disse fire kroppskremene har til felles. Utover det er de veldig forskjellige, både når det kommer til duft, konsistens og innhold. Jeg bruker dem litt forskjellig, og et par av dem er spesielt egnet for deg med hudproblemer og hudsykdommer.

Jo, en fellesnevner til, og det er at jeg digger alle produktene!

Jeg starter med den letteste, og det er Korres After Sun Cooling med gresk yoghurt! Selv om den heter After Sun kan den selvfølgelig brukes ellers også. Den har en delikat melkeduft og lett konsistens som smetter lett inn i huden. Med beroligende og betennelsesdempende ingredienser.

Av trioen under er CeraVe SA Smoothing Cream den definitivt tykkeste kremen, og er superduper til tørr hud. Den er svært pleiende med urea og ceramider, mens salisylsyre hele tiden sørger for å eksfoliere huden litt. Tipset er å punktsmøre den på ekstra tørre steder som albuer og legger.

Så kommer hverdagsfavoritten min utover nå! Jeg har brukt La Roche-Posay sin Lipikar i årevis, og nå har den blitt enda bedre med mikrobiomer som holder huden i balanse. Den skal også sørge for at huden ikke klør og forhindre utbrudd av f.eks. eksem, noe jeg ikke vet så mye om siden jeg har normal hud. Kremen egner seg altså veldig til hud med atopisk eksem og psoriasis, men også til frisk hud som er litt tørr – slik som min!

Så kommer vi til hverdagsluksusen! Herregud, for en nydelig krem! Denne hører til Amsterdam Collection fra Rituals, som er et samarbeid med Rijksmuseum i Amsterdam. Den feirer en historisk epoke fra 1600-tallet, da Asia og Nederland møttes i Amsterdam og formet byen til det den er i dag.

Duften er med tulipaner og japansk yuzu, noe jeg tenkte kom til å være litt sært. Men fy søren for en duft! Jeg tror nesten det er den vakreste Rituals har laget!

For litt mer historie, så er den blå dekoren inspirert av den ikonisk Delft-vasken som er utstilt, ja, på Rijksmuseum i Amsterdam. For å intensivere duften på kremen skal du spraye kroppen med Body Mist etterpå!

Jeg gjør oppmerksom på at produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT