Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hender Kropp Kroppspleie

3 produkter for deg med tørr hud, men som ikke orker å gjøre noe med det!

on
5. februar 2019

Gjør oppmerksom på at produkteksemplene i saken er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre skjønnhetsjournalistiske vurderinger.

Jeg møter altså så mange som klager over at de har tørr hud. Det gjelder egentlig både i ansiktet, på hendene og resten av kroppen. Jeg spør dem da alltid om hudrutinene deres, og spesielt om de noen gang bruker skrubb eller annen eksfoliator.

Da får jeg alltid et skyldbetynget smil og blikk med en unnskyldning om at de ikke har tid eller ork til å gjøre det. For meg gjør det ingenting, det er jo ikke min hud, men jeg skjønner at de plages litt av det.

Da er det faktisk bare en ting å gjøre, og det er å gjøre noe med det! Med mindre du har en form for hudsykdom kan du velge hvilken hud du vil ha. Knusktørr med nupper, flass, røde, sensitive og betente partier eller fløyelsmyk og glatt hud med masse fukt i seg.

Jeg selv kan ikke fordra tørr hud, og skrubber og smører så fort jeg kjenner antydningen til det. Men som sagt, alle er ikke like mye der – selv om de så gjerne skulle hatt en slik hud.

Jeg har derfor funnet frem 3 produkter som fjerner døde hudceller på kroppen uten at du tenker over at du faktisk eksfolierer huden. De fleste smører seg med en bodylotion, og forhåpentligvis vasker alle hendene sine.

Disse produktene tar den tid å bruke som det tar å vaske hender og smøre seg med en bodylotion.

To av produktene smører du på som en fuktighetskrem. Om sommeren skal de kun brukes på natten (pga syrene), mens nå på vinteren kan du fint bruke dem på dagtid. Det tredje produktet er en håndvask med skrubbekorn i seg slik at du får fjernet tørr hud fra hendene hver gang du vasker dem.

Ren Skincare, AHA Smart Body Serum fjerner døde hudceller med melkesyre. Xylitol sørger for å fange opp vannmolekyler som allerede er i huden, og derfor kjenner du at huden føles veldig fuktig samtidig som at døde hudceller fjernes umerkelig. fra huden din.

Monsun, Magic Midnight inneholder også AHA-syre, og her er det brukt glykolsyre. Den føles noe tørrere på huden underveis, men også den tilfører fuktighet til huden. Blant fuktingrediensene finner vi den populære castoroljen.

Felles for disse to er at man må bruke høy SPF på dagen om man bruker dem om natten på sommeren.

Rudolph Care Exfoliating Soap skrubber hendene dine ved hver eneste vask. Når du bruker denne håper jeg du blir så hekta på følelsen av myke hender, og at du vil overføre dette til resten av deg. Aprikoskjernegranulat og fine små skrubbekorn fra naturlig silica skrubber huden skånsomt. Såpen er også mild, og tilfører faktisk også fuktighet samtidig med aloe vera og glyserin.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT