Annonse

Verdens beste munnbind!

Det er svært sjeldent at jeg engasjerer meg så mye i noe, men disse munnbindene fra Hygienic Half Mask er noe du virkelig må sjekke ut! Aldri før har det vært så aktuelt med bruk av munnbind, og denne høyteknologiske varianten kommer i rett tid!

Jeg har nemlig nå lært litt om smitte, hvordan Covid-19 oppfører seg kontra andre virus, hvordan munnbind fungerer og selvfølgelig – hvordan Hygienic Half Mask skiller seg fra absolutt alt annet som finnes på markedet! De er bare de aller, aller beste!

Du har helt sikkert fått med deg at de blå medisinske engangsmunnbindene ikke holder spesielt lenge. De er engangs, og er faktisk ubrukelige når de utsettes for mer enn 4% fukt (type tre host eller litt luftfuktighet). Dessuten skal de ikke tas på i det hele tatt. Med andre ord så er det mange som har trodd at de har vært godt beskyttet, uten å være beskyttet i det hele tatt.

Det beste er altså å gå med tøymunnbind i flere lag, og her er det mange som har vært skikkelig kreative, og laget råkule varianter selv hjemme.

ANTIBAKTERIELL TEKNOLOGI

Hygienic Half Mask stiller der i mot i en helt egen klasse! Det aller viktigste er at den er laget med en ikke-giftig, antibakteriell teknologi basert på sporelementer som allerede finnes i kroppen (sink). Absolutt alt annet antibakterielt som finnes på markedet inneholder sølv, og det er giftig i større mengder. Derfor er også disse munnbindene næringsmiddel-godkjent.

Hva har dette å si for deg? Jo, det vil si at teknologien reduserer antall bakterier og virus som fester seg til overflaten på stoffet, og en test som du kan se i linken under viser at det kun er 15% bakterier i HHM etter en dags bruk, mens det er hele 74% bakterier i medisinske munnbind etter en dags bruk.

SE VIDEO: Test av munnbind

  • Denne helt spesielle teknologien har nå fått patent og er sertifisert i 43 land, men her blir det nok flere!
  • Det som også er så kult er at du kan bruke munnbindet veldig lenge! Du kan nemlig vaske det på 60 grader uten at den antibakterielle teknologien forringes. Ja, faktisk lover de at munnbindet holder i to år! Det kaller jeg både bærekraftig og økonomisk (koster kun kr 199).
  • Munnbindet er i fire lag, og er derfor et filtreringsmunnbind. Det innerste laget transporterer også ut fuktighet fra munnen.

Du kan velge mellom 3 størrelser og 6 farger, og de justeres bak øret for ytterligere tilpasning. Jeg har et demo-munnbind, og den svarte taggen kommer til å bli borte. 

Jeg skal definitivt ha flere farger av Hygienic Face Mask! Finn dine favoritter HER!

Legg igjen et svar