Ansikt,  Behandlinger

2 grønne behandlinger på 2 perler i Oslo

Det er to steder i Oslo jeg absolutt burde ha besøkt for lenge, lenge siden! Bristol Spa, som er tilknyttet det sagnomsuste hotellet Bristol visste jeg om fra før av. Beth´s Beauty sin avdeling i Gabels Gate har derimot gått meg helt hus forbi.

For ikke lenge siden fikk jeg muligheten til å besøke disse to nostalgiske perlene, der tiden har stått stille i flere tiår med vedlikeholdt interiør og historien intakt i veggene. Altså, bare det å oppleve de arkitektoniske lampene, buede veggene og snirkeltrappen som før deg ned til velværens ganger er grunn nok i seg selv til å stikke innom for en behandling og litt egentid.

Jeg testet algebehandlingen Thalgo Spirulina Boost hos Bristol Spa og Dr. Schrammek sin urtebaserte Green Peel hos Beth´s Beauty. To behandlinger som passer ypperlig til å starte høsten på!

Behandlingen Green Peel har faktisk eksistert i snart 60 år. Peelingen består av urter som blandes i tre ulike styrker. Jeg testet Fresh Up som er som en partypeel som gir masse glød. Energy går litt dypere slik at du kan flasse. Classic gir total cellefornyelse der flassing må regnes med.

Peeling lukter det den er laget av, nemlig urter. For at effekten skal vare litt lengre lønner det seg å bruke Dr. Schrammek sine urtefylte produkter i etterkant. Huden får en fantastisk glød og plump.

Ekstra tips! Det anbefales at du ikke gjør aktivitet som gjør at du svetter samme dag. Da svetter du urtene ut av huden, og dermed også gløden. Huden blir noe rød og berøringssensitiv rett etter, så jeg anbefaler at du gjør behandlingen 1-2 dager før for eksempel du skal i bryllup eller festen!

Thalgo har eksistert siden 60-tallet, og er et salongmerke basert på marine alger. Jeg har testet mange av produktene til Thalgo, og jeg virkelig digger dem!

Behandlingen Spirulina Boost er spesielt rettet mot deg som er utsatt for forurensning i byer. Her får huden en real rens og detox med eksfoliering og irrgrønn spirulinamaske som stivner og dras av. Det hele toppes med en grønn, utrensende shot som faktisk smaker ganske ok!

Resultatet er superfin glød og deilig følelse av veldig ren hud – helt super når du føler at huden er skikkelig gusten!

Gjør oppmerksom på at behandlingene er gitt bort av leverandørene for å gjøre en journalistisk vurdering!

Legg igjen et svar