Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Annonse Kropp

Ny favorittdings – rull deg til fine sommerbein!

on
25. mai 2017

Endelig er det litt varme i lufta igjen, og det betyr at det nærmer seg sommeren! Jeg virkelig elsker sommeren! Livet blir liksom litt annerledes, og i alle fall blir jeg mye lettere til sinns! Dessuten elsker jeg å gå barføtt med gress mellom tærne, kjenne lukten en solkysset hud og drikke iskald sommersmoothie av vannmelon og lime!

Men jeg elsker også tanken på å slippe å ta på med strømpebukser og ulltøy, og sommer for meg er å bare ta på med en lett kjole med et par sandaler eller høye hæler til. Da er jeg også ekstra avhengig av at huden min ser bra ut, og jeg bruker faktisk en del tid på å holde huden så god og spenstig som mulig – året rundt.

Jeg, som de aller fleste kvinner, er ikke så veldig glad i cellulitter, og jeg er i alle fall ikke glad i tørr og ru hud! Derfor trener jeg jevnlig, drikker så mye vann jeg klarer, skrubber huden fri for tørre hudceller ukentlig og masserer huden daglig med fuktighetskrem – både for å øke sirkulasjonen i huden og for å holde huden myk og spenstig.

Selv om jeg gjør masse for å opprettholde glatt og spenstig hud er det ikke dermed sagt at jeg har sluppet unna de mindre yndige smilehullene! Men nå har jeg faktisk fått med en ny favorittdings som jeg synes hjelper veldig god på overflaten av huden, og det er Skin Roller Body fra Swiss Clinic.

Jeg bruker den sammen med Cryogel Body Serum, og huden min blir altså så utrolig glatt, myk og jevn i hudtonen at mannen min har lurt på hva jeg har holdt på med. Så selv om jeg har bulker og litt til overs både her og der (finnes ingen mirakelkur som fjerner cellulitter på et blunk), så er det glemt når jeg kjenner på hvor god hudkvaliteten er og hvor utrolig glatt huden min har blitt!

Det er få ting jeg lover, men du får garantert boostet selvtilliten din litt fordi du kommer til å få kommentarer av den som er så heldig å få kjenne på huden din!

SLIK FUNGERER DET!

Dette er en form for microneeling, noe jeg har testet mye i ansiktet mitt, og som også er en av mine favoritttbehandlinger. Microneedling brukes mye og er anerkjent innenfor medisinske behandlinger, men de behandlingene er mye røffere. På rullen sitter det masse nåler som lager små sår i huden. Huden må da reparere dette, og det er denne sårhelingen som gjør at huden blir strammere.

Jeg skrubber alltid huden først med en hampvott. Så ruller jeg huden på langs og på tvers. Der jeg føler at jeg har litt ekstra ruller jeg litt mer. Huden kan bli litt sår om du har tatt litt i, men det er nesten bare litt bra.

Når du er ferdig med å rulle skal du på føre Cryogel Body Serum. Den trenger litt dypere inn i huden når du bruker rullen. Den inneholder ingredienser som skal redusere kroppsfett og cellulitter. Blant annet brukes noe som heter Corralina som har evnen til minske lagringen av fettceller om natten samt øker forbrenningen på dagen.

Det er viktig at du masserer produktet inn i huden, og du vil merke at den har en avkjølende effekt – noe som er veldig deilig på varm “rullehud”.

Det anbefales å gjøre dette som en kur i 28 dager. For min del blir det altfor mye å gjøre dette hver eneste dag over så lang tid. Jeg tar nok litt i, og selv om huden tåler mer etter hvert så blir huden min såpass øm at den må heles noen dager mellom hver gang. Derfor vil jeg anbefale å rulle så ofte du kan, men du må stå på litt om du faktisk ønsker effekt!

Nå er jeg så heldig at jeg kan gi deg kr 200 i rabatt, så nå får du behandlingen med Skin Roller Body og Cryogel Body Serum for kr 790. Gå inn på DENNE LINKEN og bruk kodeord TSBODY200.

ØNSKER DEG EN GOD START PÅ SOMMEREN!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT