Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Annonse Ansikt Hudpleie

Beauty Ghost – kultproduktet som funker!

on
22. februar 2018

Det er egentlig den svarte masken The Original Black Peel Off Mask Decrusto er aller mest kjent for! Den første utgaven ble utviklet allerede på slutten av 1970-tallet av den ungarske kjemikeren Tibor Pálvölgy, og og for noen få år siden ble den utviklet til den du ser i alle sosiale medier i dag.

Jeg har nå testet flere av Decrusto sine produkter, og liker blant annet Clear Spot Micellar Cleansing Foam veldig godt. Huden blir så ren, glatt og frisk av den, selv om jeg har hatt både solkrem og sminke på.

Men jeg må si at jeg er imponert over det hvite motstykket til The Original Black Peel Off Mask, nemlig Beauty Ghost, som også er en maske som du skal peele av huden når den stivner. Utseendet du får når du bruker masken er jo kjempemorsom, men den har definitivt god virkning på huden også! Og det kun på en halv time!

Det første du kjenner er at den er litt kjølende og roer ned huden. Det er faktisk godt for huden akkurat nå som den kan være litt irritert på grunn av de store temperaturforskjellene ute og inne. Men det er effekten etterpå som er så utrolig deilig! Huden blir usedvanlig glatt, får jevnere farge og mye mindre porene.

Du virkelig kjenner at huden er fastere og mykere, nesten som om du har fått nye fjærer i madrassen!

Beauty Ghost inneholder da også veldig mange gode ingredienser. En ingrediens som jeg har opplevd overbevisende effekt av mange ganger er oksygen. Stjerneingrediensen i Beauty Ghost er Aktivert Stabilisert Oksygen ASO ®(O4), og er den eneste masken i hele verden som har denne ingrediensen. Oksygenet stabiliseres i væskeform. Fordelene er mange, bare se her:

• Den øker fornyelsesprosessen i huden fordi den tilfører huden ekstra oksygen.

• Den øker produksjonen av kollagen som gjør huden fastere.

• Den forbedrer og opprettholder fuktbalansen i huden.

• Den gjør at de andre aktive ingrediensene virker enda bedre.

• Alt dette er med på å bremse aldringsprosessen, og hvem vil ikke det!

Aktive ingredienser som ASO forsterker er sikorirot som bidrar til økt spenst og elastisitet, og har en oppstrammende effekt ved bruk over tid. Sukkerbete lysner og frisker opp huden, glukaner styrker immunforsvaret, mens kamilleblomst blant annet roer ned huden og reduserer rødhet.

Trykk på bildet under så ser du hvordan masken blir når du fjerner den!

BLUE GEL OXYGEN BREEZE

Blue Gel Oxygen Breeze Serum er bare helt nydelig å bruke etter masken. Jeg vil si at masken og serumet utfyller hverandre helt perfekt! Serumet inneholder også vidunder-ingrediensen Aktivt Stabilisert Oksygen, som virkelig har evnen til å tilføre huden masse glød.

ASO i væske form holder seg stabilt i kremer og geler, og trekker raskt inn i huden når den smøres på, og blir der. Oksygen legger seg da mellom cellelaget i overhuden og kan dermed tilføre cellene oksygen gjennom dagen. Dette bidrar til å holde i gang den viktige cellefornyelsen.

Jeg pøste på tre lag med serumet, både fordi jeg følte at jeg trengte det, men også fordi den trakk umiddelbart inn i huden slik at det faktisk var mulig å legge på lag.

Akkurat nå er jeg nemlig helt avhengig av masse fukt, og jeg synes det hjelper godt å legge flere lag med lette serumer på huden før jeg påfører en beskyttende fuktighetskrem.

Gelserumet har mange gode ingredienser som huden min setter pris på om dagen, også flere av de som er i Ghost Beauty. I tillegg drar huden nytte av Soluble Collagen som bedrer spenst og elastisitet, Hydroalisert Hyaluronsyre som binder fuktigheten i huden og Phantenol som gjør huden myk og gir fukt.

Selv om du har smurt på flere lag med serum må du toppe hudpleien med en god fuktighetskrem. Kremen gjør at fuktigheten holder seg inne i huden. Decrusto sin egen Liposome Facial Cream er selvfølgelig et veldig godt valg siden den også inneholder mange av de samme ingrediensene.

Når du bruker produkter fra samme serie øker effekten av hvert enkelt produkt siden de er designet for å fungere sammen.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT