Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Mange gode grunner til å bruke mist

on
18. august 2020

Jeg virkelig digger å bruke mister, og jeg har flere varianter! Jeg er nok ikke så veldig nøye på hvordan jeg bruker dem, annet enn at noen er tilpasset ekstra til å sette sminken som såkalte settingsprayer.

Jeg bruker sprayer ofte for å friske opp huden, men aller mest for duftens skyld. De er ofte rene aromaterapier, som jeg nesten ikke kan få nok av. I tillegg digger jeg den prikkende følelsen av finfordelte fuktdråper som treffer huden. Det i seg selv setter i gang sirkulasjonen litt, og jeg føler at jeg ser litt friskere og mer våken ut.

Mister har egentlig ulike egenskaper, så du kan tenke litt etter selv hva du egentlig er på jakt etter. Noen tilfører huden beskyttende antioksidanter, andre ren fukt. De kan. Også virke oppkvikkende på sinnet og huden, mens andre heller virker beroligende. Og selvfølgelig, de fleste er en kombinasjon at flere av disse!

Uansett funker de fleste til å preppe huden klar annen hudpleie, toppe en hudpleierutine, sette sminke, fukte koster for litt annen påføring av for eksempel foundation eller rouge, til å friske opp sminke og hud etter noen timer og til å kickstarte slitne hjerneceller litt ut på ettermiddagen!

Her er noen mister av ulike slag som du kan sjekke ut!

Dr Dennis Gross, C + Collagen Perfect Skin Set & Refresh Mist: Fukter, frisker opp og beskytter med antioksdanter.

Korres, Hydrating Face Mist, H2Rose: Masse vitamin C fra rose + appelsinblomst!

Payot, My Payot Brume Eclat: Med hyaluronsyre, goji- og acaïbær som øker blodsirkulasjonen og tilfører glød, fuktighet og beskyttelse.

Beauty Blender, Re-Dew: Set & Refresh Spray: Med hyaluronsyre og antioksidanter som fukter og beskytter.

Anastasia, Dewy Set: Settingspray med masse fukt og vitaminer.

Kalahari, Toning Lotion: Annerledes duft av Kalahari vannmelon og rooibushte, masse fukt og balanserer huden.

Glo Beauty, Hydration Mist: Fukter, beskytter og roer ned huden med blant annet kamille.

Elemis, Superfood, Kefir-Tea Mist: Fukter og balanserer huden med prebiotika, kokosvann og aloe vera.

Niod, Superoxide Dismutase Saccharide Mist: Binder fukt og roer ned stresset hud.

Monsun, Midday Splash: Med beroligende oljer og masse fukt fra hyaluronsyre og glyserin.

Kerstin Florian, Rehydrating Neroli Water: Beroliger huden med eteriske oljer fra neroli!

Gjør oppmerksom på at alle produktene er tilsendt for å kunne gjøre en journalistisk vurdering!

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT