Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Her er hudpleien som har imponert meg aller mest i 2019

on
28. desember 2019

Jeg tester veldig mange produkter gjennom året. Noen liker jeg ikke i det hele tatt, men det er ikke dermed sagt at de er dårlige. Jeg har derfor gitt dem bort, i håp om at noen andre kan dra nytte av dem.

Andre produkter igjen bruker jeg opp til det virkelig ikke er noe igjen i krukken eller flasken. Andre sparer jeg på til jeg virkelig trenger dem, mens noen tenker jeg passer bedre til andre enn min hud.

Her er i alle fall produkter som har imponert meg i 2019. Både med sin øyeblikkelige effekt og hva som har skjedd med huden over tid. Det er langt flere bra produkter som jeg anbefaler, men disse – de er produkter du kan stole på!

Bildene er plassert helt vilkårlig!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT