Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Lepper Makeup

Leppestiftdagen – 10 varianter til deg!

on
29. juli 2020

I dag er det tilfeldigvis den internasjonale leppestiftdagen! Flaks da, at jeg har hatt med meg litt forskjellige leppestifter, glosser og fargede balmer på tur de siste ukene, der noen har fått æren av å bli tatt bilde av!

Her er 10 forskjellige varianter til inspirasjon for deg!

Den siste er lagt oppå den første! Smart når leppestiften skal sitte lenge!

 • Shiseido, LipLiner InkDuo, Magenta
 • Shideido, ModernMatte Powder Lipstick, Futchia Fetish

Motsetninger!

 • Nykr, Lip Balm, Fanny
 • Babor, LipColour Fluid, Peachy Pie

Fersken funker alltid – til hverdags og fest!

 • Shiseido, Shimmer GelGloss, 06
 • Sisley, Le Phyto Gloss, 5
 • YSL, The Slim Sheer Matte Lipstick, 111

Sporty Spice! Beskyttende leppefarger!

 • Glo Skin Beauty, Gloss, Peony
 • Elizabeth Arden, Lip Protectant Stick Sheer Tint SPF 15, Blush

Fyldig og deilig – en kremete og en matt!

 • It Cosmetics, Pillow Lips Cream, Stellar
 • Lancôme, Mert & Marcus, Rouge Flamboyant

10. leppestift lagt til i etterkant fordi den er så fin!

Sensai, The Lipstick, Benibana Red

Gjør oppmerksom på at alle produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT