Ansikt,  Hudpleie

Bra fukt til bra pris!

Jeg tenkte bare å tipse om noen skikkelig gode fuktighetskremer. For nå som temperaturen har gått kraftig ned så har kanskje du også merket at huden trenger litt mer fuktighet. Gode fuktighetskremer trenger absolutt ikke koste mye!

I høst gjorde jeg nemlig en test på fuktighetskremer, og ikke overraskende nok vant den dyreste kremen. Men det gøyale var at kremene som kostet mellom 150 og 300 også gjorde det bra. Jeg hadde med 10 personer i testen som brukte hver sin krem (ulike merker) i 1 måned. Huden ble scannet og vurdert av hudekspert både før og etter.

Kriteriet for å delta var at testpersonene også måtte rense huden hver morgen og kveld, skrubbe huden en gang i uken og bruke fuktserum under kremen.

Hvorfor er rens og skrubb så viktig? Fordi det ikke er vits å smøre “gammel morro” eller døde hudceller. Det er jo den friske huden man ønsker å pleie, og om det som ligger oppå ikke fjernes når ikke fuktighetskomponenter, vitaminer og andre godsaker ned i huden.

Hvorfor bruke serum under krem? Enkelt kan du si at serum pleier i dybden mens kremen ligger som et beskyttende lag på toppen. De fungerer rett og slett best i kombinasjon, og utfyller hverandre. 

Det som overrasket meg mest var at 9 av 10 testpersoner fikk mindre betennelse og rødhet i huden. Huden ble også fastere og rynkene ble synlig mindre. Og det på kun 1 måned!

Her er derfor noen supre fuktighetskremer + et råbra serum som alle finnes på apoteket (bortsett fra It Cosmetics)!

  • Embryolisse, Lait-Crème Concentré
  • Eau Thermale Avène Hydrance
  • No7 Laboratories, Hydrating Skin Paste
  • Cosmica, Sensitive Face Cream
  • It Cosmetics, Confidence in a Gel Lotion
  • La Roche-Posay, Hyalu B5 (Anti-Wrinkle Care Repairing Replumping, Cicaplast for ekstra tørr hud).
  • La Roche-Posay, Hyalu B5 Serum

Gjør oppmerksom på at alle produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering!

Legg igjen et svar