Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

90% av kremen din har ingen effekt om du ikke gjør dette:

on
26. mai 2018

Ja, jeg vet at det høres mye ut, og det er i verste fall! Men når jeg snur litt på det så er det altså bare 10% av kremen som funker på huden din. For meg høres det veldig uøkonomisk ut, og det er ikke kremen det er noe galt med. Nødvendigvis! Du kan jo tenke på følgende:

Føler du at huden er like tørr samme hvor mye krem du putter på den? Eller synes du at kremen din ikke trenger inn i huden, men legger seg som et klissete lag utenpå? Føler du at kremen ikke funker, selv om den var ganske dyr?

Før du fordømmer kremen nord og ned skal du gjøre følgende:

SKRUBBE HUDEN!

Ja, det er ikke mer som skal til! 90% er selvfølgelig i verste fall. Man har både forskjellige hudpleierutiner og hud som oppfører seg veldig forskjellig. Men om du ikke skrubber huden ukentlig får du et lag med død hud som hindrer at kremen din når inn til den friske huden.

Dermed er det de døde hudcellene som blir smurt inn med din dyrebare krem, og ikke den levende huden under som faktisk trenger det. Derfor er det verdt å prøve en runde eller to med skrubben før du bytter til en annen krem eller tenker at ingen krem funker på huden din uansett!

PRODUKTER

Her er ulike type peelinger som skal sitte på huden i alt fra 2-5 minutter. De består for det meste av enzymer og syrer som fjerner døde hudceller effektivt. Silkekokongene er veldig skånsomme, og passer godt til sensitiv hud.

  • Biotherm, Wonder Mud
  • Omorovicza, Blue Diamond Resurfacing Peel
  • Dermaceutic, Mask 15
  • Emma S., Treatment Enzyme Peel
  • Elixir Professional, Even Tone Advanced
  • Melly Moon, Exfoliating Silk Cocoons
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT