Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie Looks Makeup Sol

5 minutter – sminke, hudpleie og solpleie i ett!

on
2. juni 2020

Enklere kan det faktisk ikke bli! Jeg vet det kan gå fort om morgenen for de fleste. Men at du kan gjøre hudpleien og solpleie på en gang, og få makeupfordeler samtidig – ja det må være et kinderegg!

Videosnutter ser du på instagramfeeden min. Her er produktene, samt et par gode tips!

Spray huden med aloe vera spray. Det roer ned huden. Den kan brukes utover dagen også (Life).

Vitamin C er essensielt i kampen mot solskader. Disse kapslene gir masse fukt, gir glød, jevner huden og beskytter mot frie radikaler fra sol og forurensing (frie radikaler bryter ned cellene, og gir blant annet rynker) (Elizabeth Arden).

Solkrem med BB-effekt. Egentlig CC-effekt som er color corrector. Den universale fargen passer alle (Avene).

Øyekrem er essensielt! Denne er med SPF, litt farge og primereffekt (PCA Skin).

Solkrem og solkrem for øyne dekker ikke alt, så bruker en concealer for blått i øyekroken og pigmentflekker i tillegg (Max Factor).

Digger highlighter! Her får du highlighter, beroligende probiotika og bredspektret SPF i ett! Legg på toppen av kinnbein, under øyebein, neserygg, forpanne og haketipp (Helena Rubinstein).

Farget solstift som kan brukes som øyeskygge, rouge og leppestift – bra, ikke sant (Colorecience)?

To på rappen som ikke er med SPF: krem for bryn og skygge (Plume) og maskara fra Lancôme som kommer ut i juli. Brynsbørste fra Fred Hamelten og skråkost til bryn fra Bobbi Brown.

Til slutt bruker jeg gloss fra Glo Beauty. Den er med sinkoksid som er et av de mest kjente fysiske UV-filterene. Det er det som tilfører hvitt i produktet.

Voila!

Produktene er mottatt for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT