Ansikt,  Hudpleie,  Looks,  Makeup,  Sol

5 minutter – sminke, hudpleie og solpleie i ett!

Enklere kan det faktisk ikke bli! Jeg vet det kan gå fort om morgenen for de fleste. Men at du kan gjøre hudpleien og solpleie på en gang, og få makeupfordeler samtidig – ja det må være et kinderegg!

Videosnutter ser du på instagramfeeden min. Her er produktene, samt et par gode tips!

Spray huden med aloe vera spray. Det roer ned huden. Den kan brukes utover dagen også (Life).

Vitamin C er essensielt i kampen mot solskader. Disse kapslene gir masse fukt, gir glød, jevner huden og beskytter mot frie radikaler fra sol og forurensing (frie radikaler bryter ned cellene, og gir blant annet rynker) (Elizabeth Arden).

Solkrem med BB-effekt. Egentlig CC-effekt som er color corrector. Den universale fargen passer alle (Avene).

Øyekrem er essensielt! Denne er med SPF, litt farge og primereffekt (PCA Skin).

Solkrem og solkrem for øyne dekker ikke alt, så bruker en concealer for blått i øyekroken og pigmentflekker i tillegg (Max Factor).

Digger highlighter! Her får du highlighter, beroligende probiotika og bredspektret SPF i ett! Legg på toppen av kinnbein, under øyebein, neserygg, forpanne og haketipp (Helena Rubinstein).

Farget solstift som kan brukes som øyeskygge, rouge og leppestift – bra, ikke sant (Colorecience)?

To på rappen som ikke er med SPF: krem for bryn og skygge (Plume) og maskara fra Lancôme som kommer ut i juli. Brynsbørste fra Fred Hamelten og skråkost til bryn fra Bobbi Brown.

Til slutt bruker jeg gloss fra Glo Beauty. Den er med sinkoksid som er et av de mest kjente fysiske UV-filterene. Det er det som tilfører hvitt i produktet.

Voila!

Produktene er mottatt for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar