Annonse,  Ansikt

Helt nytt, norsk beauty-konsept!

Det er en sann glede å kunne presentere for dere det helt nye, norske beauty-konseptet Scandinavian Beauty! Vi tenker ikke på det det selv, men Skandinavia er virkelig i vinden internasjonalt! Vi er selvfølgelig kjent for vår vakre, rene natur, og Skandinavias stilrene design er viden kjent.

Men nå vil verden bli mer kjent med den skandinaviske levemåten og vår naturlige måte å tilnærme oss skjønnhet på. Skandi Beauty, kaller de det! Når verden (og vi) sier Skandi Beauty mener de egentlig Norden, for både Island og Finland føyes inn under emneknaggen når den omtales.

Så hva er egentlig den skandinaviske tilnærmingen til skjønnhet? Jo, vi skandinavere går helst for en enkel og effektiv hudpleierutine bestående av få produkter. De er baserte på naturlige, dokumenterte og virkningsfulle ingredienser.

DETTE ER SCANDINAVIAN BEAUTY

Scandinavian Beauty er den nye hudklinikk-kjeden der du sømløst gjør dine hudpleiebehandlinger i salongene, bestiller kvalitetsprodukter og behandlinger på ulike plattformer og lære om hud og hudpleie via blogg og sosiale platformer. I tillegg får online hudkonsultasjoner av ulike eksperter.

Det jeg liker veldig godt er at de tar hensyn til den norske mentaliteten og livsstilen om at ting skal være rent, enkelt og naturlig, uten at det går på kompromiss med kvalitet. Og så synes jeg de har valgt ut veldig gode hudpleieserier å starte med.

Per nå er de ca 30 hudpleieterapeuter, kosmetiske sykepleiere, hudlege og det internasjonalt anerkjente Advisory Board.

GRATIS ONLINE KONSULTASJON

Jeg må bare fremheve litt ekstra et på Scandinavianbeauty.no får du faktisk GRATIS online konsultasjoner. Det gjør du enkelt ved å booke deg en tid på nettsiden! Der blir du guidet i hvilke produkter du bør velge slik at du ikke gjør noen bomkjøp og får veiledning om du for eksempel har problemhud! Hvor digg er ikke det!

MERKENE

Skandinavisk enkelhet gjenspeiler seg i utvalget av både antall merker og produktutvalg. Som en start har Scandinavian Beauty valgt ut fem merker. Merkene har litt forskjellig tilnærming og filosofi, men de har til felles at de er effektive og virkningsfulle.

Dermed kan du enkelt skreddersy hudrutinen din ut i fra hvilken tilstand huden din er i og hvor avansert du ønsker at hudpleien din skal være.

Jeg har brukt produkter fra alle merkene gjennom flere år, og jeg har mange favoritter som jeg har anbefalt videre igjen og igjen! Jeg synes også at det er ekstra gøy at tre av seriene er norske!

Cuvget: Serie med få produkter der stjerneingrediensen er arktisk chaga. Chaga har svært helbredende egenskaper, og blir brukt som folkemedisin av den nordnorske urbefolkningen. Ampullene er helt rå!

Dr. Ankerstjerne: Enkel serie utviklet av danske Herr og norske Fru Dr. Ankerstjerne.  Alle produktene kan brukes som base av alle. Min favoritt er antioksidantbomben Superfood.

Elixir Cosmeceuticals: Norsk serie i stort sortiment med ingredienser som beveger seg mot det medisinske. Da jeg testet produkter fra merket første gangen forsto jeg at det var forskjell på produkter. Jeg scannet huden før og etter med 5 måneder i mellom, og WOW!

Babor: Det tradisjonsrike merket har et enormt utvalg, og jeg vet at Scandinavian Beauty har valgt ut det aller beste. Jeg vet nesten ikke hvilke produkter jeg liker best, men i det siste er jeg storfornøyd med disse.

Dr. Med.Christine Schrammek: Mitt nyeste bekjentskap, selv om merket har eksistert i mange år. Forleden testet jeg Green Peel med påfølgende produkter som jeg digger, spesielt Blemish Balm.

Legg igjen et svar