Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Kroppspleie SPA

Lykken er en foss!

on
20. juni 2020

Jeg er noen dager på hytta nå, og jeg koser meg skikkelig! Vi har en vill utsikt, og å nyte den er balsam for sjelen. Det gjør ingenting å klunke litt på Macen når jeg kan sitte ute og se på utsikten samtidig – slik jeg gjør nå!

Her om dagen bøtteregnet det så mye hele dagen at det ikke var noen vits å finne på noe utendørs. Jeg fikk derfor slappet usedvanlig mye av, til meg å være. Jeg er nemlig svært dårlig på å slappe av, for jeg har alltid noe som er ugjort! Lyden av regnet som trommet på taket fikk der i mot pulsen min til å senke seg mange hakk. Og det trengte jeg virkelig!

Ikke minst, så fikk jeg tatt et par runder i den vedfyrte badstuen vår, slik at kroppen også fikk en skikkelig utrensing!

Men i går var været av en helt annen kaliber! Da var det til og med 27 grader i skyggen her opp, noe jeg ikke tror jeg har opplevd på hytta før! Etter å ha holdt på med litt forskjellige ting ute, pluss en økt med bakketrening borte i lia, dro vi ned til elva Etna som går i bunn av dalen her.

Der er det flere flotte badeplasser, blant annet ved en foss med kulper og fjellhyller man kan hoppe fra. Nå var fossen mye sterkere enn i fjor sommer slik at det ikke gikk an å svømme så mye. Men det var allikevel ufattelig deilig å hoppe ut i det litt roligere vannet rett nedenfor.

Altså, det er deilig å bade i sjøen, men det kan virkelig ikke måle seg med å bade i en foss! Du føler deg så ren og frisk etterpå, og selv det overdøvende bulderet fra fossen er til å sovne til!

Har du muligheten til å dra til et slikt sted anbefaler jeg deg på det sterkeste til å ta turen. Ta med deg sjampoen, og ta kveldsvasken i en foss eller elv med litt stryk i. Du skal ikke se bort i fra at det kan bli sommerens beste opplevelse! Du blir gullende ren og som et helt nytt menneske!

Gutta mine og jeg hadde med oss sjampo, balsam og ansiktsrens, som for anledningen var fra de norske merkene Define Rå og Cuvget.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT