Kropp,  Kroppspleie,  SPA

Lykken er en foss!

Jeg er noen dager på hytta nå, og jeg koser meg skikkelig! Vi har en vill utsikt, og å nyte den er balsam for sjelen. Det gjør ingenting å klunke litt på Macen når jeg kan sitte ute og se på utsikten samtidig – slik jeg gjør nå!

Her om dagen bøtteregnet det så mye hele dagen at det ikke var noen vits å finne på noe utendørs. Jeg fikk derfor slappet usedvanlig mye av, til meg å være. Jeg er nemlig svært dårlig på å slappe av, for jeg har alltid noe som er ugjort! Lyden av regnet som trommet på taket fikk der i mot pulsen min til å senke seg mange hakk. Og det trengte jeg virkelig!

Ikke minst, så fikk jeg tatt et par runder i den vedfyrte badstuen vår, slik at kroppen også fikk en skikkelig utrensing!

Men i går var været av en helt annen kaliber! Da var det til og med 27 grader i skyggen her opp, noe jeg ikke tror jeg har opplevd på hytta før! Etter å ha holdt på med litt forskjellige ting ute, pluss en økt med bakketrening borte i lia, dro vi ned til elva Etna som går i bunn av dalen her.

Der er det flere flotte badeplasser, blant annet ved en foss med kulper og fjellhyller man kan hoppe fra. Nå var fossen mye sterkere enn i fjor sommer slik at det ikke gikk an å svømme så mye. Men det var allikevel ufattelig deilig å hoppe ut i det litt roligere vannet rett nedenfor.

Altså, det er deilig å bade i sjøen, men det kan virkelig ikke måle seg med å bade i en foss! Du føler deg så ren og frisk etterpå, og selv det overdøvende bulderet fra fossen er til å sovne til!

Har du muligheten til å dra til et slikt sted anbefaler jeg deg på det sterkeste til å ta turen. Ta med deg sjampoen, og ta kveldsvasken i en foss eller elv med litt stryk i. Du skal ikke se bort i fra at det kan bli sommerens beste opplevelse! Du blir gullende ren og som et helt nytt menneske!

Gutta mine og jeg hadde med oss sjampo, balsam og ansiktsrens, som for anledningen var fra de norske merkene Define Rå og Cuvget.

Legg igjen et svar