Ansikt,  Sol

Har du fast plass på terrassen? Da bør du lese dette!

Jeg regner med at du tilbringer mye tid på terrassen eller uteplassen om dagen. I alle fall gjør jeg det! Er du som meg har du kanskje også en favorittplass der du har den perfekte utsikten eller føles mest usjenert.

Men om du setter deg på samme sted hele tiden kan det være at du bør overveie å sette deg litt annerledes eller på en annen plass neste gang. 

I alle fall når det kommer til hud!

Det er jo sola som sørger for de fleste aldringstegnene, og om den samme siden av ansiktet ditt vendes mot sola hver ettermiddag du koser deg på terrassen  – hver sommer -, så sier det seg selv at den siden også får flest solskader.

Vi snakker pigmentforandringer, rynker, linjer og slappere hud. Når du tenker på det så er det kanskje flere aldringstegn på den ene halvdelen av ansiktet?

Psst! Kjører du mye bil eller har vindusplass på kontoret på jobben kan du tenke på det samme! Ikke så enkelt å forandre førerplass, men da er daglig solbeskyttelse viktig, om du ønsker å minimere solskadene!

Jada, UVA-stålene går gjennom glass!

Legg igjen et svar