Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Sol

Har du fast plass på terrassen? Da bør du lese dette!

on
19. juni 2020

Jeg regner med at du tilbringer mye tid på terrassen eller uteplassen om dagen. I alle fall gjør jeg det! Er du som meg har du kanskje også en favorittplass der du har den perfekte utsikten eller føles mest usjenert.

Men om du setter deg på samme sted hele tiden kan det være at du bør overveie å sette deg litt annerledes eller på en annen plass neste gang. 

I alle fall når det kommer til hud!

Det er jo sola som sørger for de fleste aldringstegnene, og om den samme siden av ansiktet ditt vendes mot sola hver ettermiddag du koser deg på terrassen  – hver sommer -, så sier det seg selv at den siden også får flest solskader.

Vi snakker pigmentforandringer, rynker, linjer og slappere hud. Når du tenker på det så er det kanskje flere aldringstegn på den ene halvdelen av ansiktet?

Psst! Kjører du mye bil eller har vindusplass på kontoret på jobben kan du tenke på det samme! Ikke så enkelt å forandre førerplass, men da er daglig solbeskyttelse viktig, om du ønsker å minimere solskadene!

Jada, UVA-stålene går gjennom glass!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT