Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp SPA

Bli med innenfor dørene til historiske Red Door Spa

on
4. januar 2019

Red Door Spa på Fifth Avenue i New York er ikke som alle andre spa eller skjønnhetssalonger du har besøkt! For når heisen stopper i 8. etasje i 52nd Street og de tunge bronsefargede heisdørene åpner seg entrer du samtidig inn i 107 år med historie.

Skjønnhetspioneren og forretningskvinnen Elizabeth Arden åpnet Red Door Spa i 1910, og startet dermed en æra innen skjønnhetsindustrien. Red Door Spa var en destinasjon man bare måtte besøke, og hun ansatte kjente skikkelser i New York som var med på å trekke kunder fra hele verden til spaet.

Hun mente at skjønnhet ikke skulle komme an på hvor god du var til å legge sminke, men at skjønnhet også inkluderte intelligent hudpleie basert på vitenskap. Hun var dermed den aller første som brukte kjemi i sine kremer for å oppnå gode resultater for huden.

 

Og nå har også jeg fått æren av å besøke dette ærverdige spaet. Dog, for 4-5 år siden måtte de flytte ut av sine lokaler. Men ikke lengre enn et kvartal unna med lignende, gammel byggestil slik at du føler historien i veggene!

Det er rent magisk å komme inn i resepsjonen og salongområdet, for du blir virkelig satt tilbake i tid. Pianomusikken som spilles over høytaleren kunne vært med i hvilken som helst feel good-film fra New York, og setter deg i stemning i det du går inn i spaet.

Salongen i samme rom er innredet i retro amerikansk luksusstil der det store sminkebordet med flere speil er sentrert midt i rommet med alle de ikoniske Arden-produktene innen hud, sminke og parfyme er plassert rundt i glasshyller.

Garderoben er et kapittel for seg, og bortsett fra moderne kodelåser kunne innredningen vært den samme som i 1910 da Arden åpnet Red Door Spa. Dørene på garderobeskapene er inspirert av de røde dørene som var inngangen til det første spaet.

På marmorvaskene står unike glassbeholdere med såpe og bomull dekorert med den ikoniske røde døren. I tilknytning til dusjene finner du steambadstuen som dufter av forfriskende eteriske oljer.

ROOM WITH A VIEW

For å komme til behandlingsrommene må du gå opp en vindeltrapp, og det er da du virkelig blir imponert! Hele rommet er omgitt av vinduer med utsikt til skyskraperne rundt, og etter behandlingen er det her du blir geleidet tilbake til for et glass med forfriskende juice. Her kan du også gå ut på en liten terrasse på en fin dag!

I tillegg er rommet dekorert med retro interiør og gamle bilder fra Elizabeth Ardens tid slik at du blir minnet om historien og hvor du faktisk befinner deg hen.

Det er helt spesielt at du kan finne så mye ro ved å betrakte skyskraperne utenfor som egentlig er symbolet på et pulserende liv og higen etter The American Dream.

RED DOOR SIGNATURE

Jeg testet signaturmassasjen på 80 minutter, og det angrer jeg ikke på. Bortsett fra at terapeuten på amerikansk vis prøvde å selge meg fordyrende aromaterapi etter at jeg hadde lagt meg ned på massasjebenken er dette en meget god massasje for stive jetlag- og shoppingmuskler.

Jeg gjør oppmerksom på at turen og behandlingen var sponset av Elizabeth Arden.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT