Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Parfyme

3 herreparfymer – 3 personligheter!

on
15. juni 2020

Hadde bare lyst til å tipse om tre veldig gode sommerparfymer til ulike typer menn! Parfyme er først og fremst personlighet, men jeg vil si at alder også spiller inn på mange parfymer! Da jeg luktet på disse tre parfymene hadde jeg tre herrer i tankene med en gang!

Sønnen min, mannen min og pappaen min! Og det stemte faktisk!

Starter med Dolce & Gabbana Light Blue som denne sommeren heter Love is Love! Den er ung og mandig, lett og ledig på en gang! Duften er som en frisk cologne, men med en søtlig tvist av Granny Smith-eple og italiensk epleis. Rosmarin tilfører litt krydder, mens ambertre, musk og vanilje gjør avslutningen myk.

Perfekt for en ung mann!

L´Homme La Parfum fra YSL er en parfyme med lette føtter! Med det mener jeg at duften har tyngde, men den er ikke tung! Sitron, kardemomme og ozon gir et lett krydret førsteinntrykk, blomster og urter duver i hjertet mens forførende tresorter og vetiver gjør den bunnsolid.

Duften av min mann!

Så til Acqua di Gio Profondo fra Giorgio Armani, en duft som er inspirert av havet og omfavner naturen. Mineralsk, frisk og aquatisk, men med behagelig dybde! Grønn mandarin, bergamott, rosmarin, sypress, lavendel, mineraler, sjønoter, myk amber og musk.

Denne passer til pappaen min!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT