Kropp,  Parfyme

3 herreparfymer – 3 personligheter!

Hadde bare lyst til å tipse om tre veldig gode sommerparfymer til ulike typer menn! Parfyme er først og fremst personlighet, men jeg vil si at alder også spiller inn på mange parfymer! Da jeg luktet på disse tre parfymene hadde jeg tre herrer i tankene med en gang!

Sønnen min, mannen min og pappaen min! Og det stemte faktisk!

Starter med Dolce & Gabbana Light Blue som denne sommeren heter Love is Love! Den er ung og mandig, lett og ledig på en gang! Duften er som en frisk cologne, men med en søtlig tvist av Granny Smith-eple og italiensk epleis. Rosmarin tilfører litt krydder, mens ambertre, musk og vanilje gjør avslutningen myk.

Perfekt for en ung mann!

L´Homme La Parfum fra YSL er en parfyme med lette føtter! Med det mener jeg at duften har tyngde, men den er ikke tung! Sitron, kardemomme og ozon gir et lett krydret førsteinntrykk, blomster og urter duver i hjertet mens forførende tresorter og vetiver gjør den bunnsolid.

Duften av min mann!

Så til Acqua di Gio Profondo fra Giorgio Armani, en duft som er inspirert av havet og omfavner naturen. Mineralsk, frisk og aquatisk, men med behagelig dybde! Grønn mandarin, bergamott, rosmarin, sypress, lavendel, mineraler, sjønoter, myk amber og musk.

Denne passer til pappaen min!

Legg igjen et svar