Ansikt,  Hudpleie,  Kropp,  Kroppspleie

Aftersun til overs? 6 gode grunner til å bruke dem opp!

For en sommer vi har hatt! Det har i alle fall ikke vært noen grunn til rømme til Syden for å føle litt varme og sol på kroppen. Jeg har i alle fall aldri brukt opp så mange flasker med solkrem noen gang, ei heller begynt på så mange aftersun!

Jeg regner med at du som meg har igjen litt aftersun. Du må ikke vente helt til neste gang du skal på solferie eller til neste sommer for å bruke opp dem. For det første går de jo ut på dato, og for det andre så er det god pleie.

I år har jeg også vært flink til å bruke aftersun i hårpleien min, og så har jeg variert litt på hvilke kremer jeg har brukt ellers i ansikt og på kroppen. Alt etter behov, men også etter lukt og effekt. For eksempel synes jeg aftersun med litt skimmer har vært fint å bruke når jeg skulle ut på kvelden i ferien.

Tenkte du skulle få noen gode grunner til å bruke opp aftersun nå, i stedet for å ende med å kaste dem om noen måneder!

 1. Hud og hår trenger all den fukten den kan få fordi solen og varmen har gjort den dehydrert. I aftersun er det plenty med fukt som trekker raskt inn i hud og hår.
 2. I en overgangsperiode nå kan huden føles litt lettere irritert. Aftersun inneholder ofte beroligende ingredienser som demper irritasjoner.
 3. Synes du konsistensen har blitt litt lett? Bruk den som et fuktighetsgivende og beroligende serum.
 4. Aftersun lukter jo så godt og sommerlig! En perfekt måte å forlenge sommerfølelsen på!
 5. Hardt å stå opp om morgenen? Mange aftersun dufter veldig frisk, og vil derfor kvikke deg opp på 1-2-3.
 6. Aftersun med litt skimmer er en perfekt måte å fremheve brunfargen på. Jeg mener, det er lov med bare armer og legger enda!
 • Decléor, Tan Activator Oil Serum
 • Dior Bronze, Ultra Fresh Monoi Balm
 • Coola, Radical Recovery After-Sun Lotion
 • Davines, SU/Hair & Body Wash
 • Biotherm, After Sun Recovery Face Gel

Legg igjen et svar