Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp

Bli med på Pop Yoga i Operaen 6. mai!

on
18. mars 2017

Hold av formiddagen lørdag 6. mai! Da skal du nemlig kickstarte dagen i Operaen med POP YOGA sammen med yogaguru Birgitta Strobel, DJ Marianne Jemtegård og meg.

POP YOGA er en 90-minutter lang klasse med basic yoga-øvelser satt sammen i en drivende koreografi med solhilsener, twist, turns, kicks, lifts, splits (for den som vil) og avsluttende lange, deilige strekk på gulvet. I stedet for klassisk yogamusikk benyttes kjente poplåter og rytmer, denne gangen LIVE fra DJ Marianne Jemtegård.

Før vi går i gang med yogaen skal jeg holde et foredrag om sommerens sminketrender og vise hvordan du enkelt kan få sommergløden med riktig hudpleie og smarte sminketriks. Marianne Jemtegård skal også snakke litt om moter og hårtrender før Birgitta Strobel tar dere med inn i sin LA-inspirerte og energiske yogaverden!

Og så får dere en utrolig fin goodybag! I tillegg kan du få scannet huden din, få sminketips og få flettet den perfekte sommerfletten!

Ta en titt på invitasjonen under, så håper jeg at vi ses! Og du, du må ikke være en racer i yoga, men bør ha gjort det før!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT