Kropp

Bli med på Pop Yoga i Operaen 6. mai!

Hold av formiddagen lørdag 6. mai! Da skal du nemlig kickstarte dagen i Operaen med POP YOGA sammen med yogaguru Birgitta Strobel, DJ Marianne Jemtegård og meg.

POP YOGA er en 90-minutter lang klasse med basic yoga-øvelser satt sammen i en drivende koreografi med solhilsener, twist, turns, kicks, lifts, splits (for den som vil) og avsluttende lange, deilige strekk på gulvet. I stedet for klassisk yogamusikk benyttes kjente poplåter og rytmer, denne gangen LIVE fra DJ Marianne Jemtegård.

Før vi går i gang med yogaen skal jeg holde et foredrag om sommerens sminketrender og vise hvordan du enkelt kan få sommergløden med riktig hudpleie og smarte sminketriks. Marianne Jemtegård skal også snakke litt om moter og hårtrender før Birgitta Strobel tar dere med inn i sin LA-inspirerte og energiske yogaverden!

Og så får dere en utrolig fin goodybag! I tillegg kan du få scannet huden din, få sminketips og få flettet den perfekte sommerfletten!

Ta en titt på invitasjonen under, så håper jeg at vi ses! Og du, du må ikke være en racer i yoga, men bør ha gjort det før!

Legg igjen et svar