Looks,  Makeup

Sminketrendene jeg ser frem til denne våren

Det er svært lite som minner om vinter og januar når jeg titter ut av kjøkkenvinduet mitt her i Drøbak. Den store krukken utenfor som jeg pleier å ha stemorsblomster i er faktisk dekket med grønne, friske blader, og det føles ikke som januar for meg.

Jeg er egentlig veldig glad i vinteren. Elsker å gå på ski og høre knitringen under føttene når jeg går på kram snø. Men nå ser det mer ut som en gryende vår i mars, og da er jeg klar for nye parfymer, nye kroppsprodukter og hudpleie. for ikke snakke om vårens sminke!

For meg er det er som å åpne opp en godtepose hver gang sesongens nyheter blir lansert. Og nå er det vårens sminkenyheter som gjelder, og jeg synes den er ekstra, ekstra fin i år!

YVES SAINT LAURENT

YSLs vårsminke er et fargekikk uten like! Elsker de streetstyle-dekorerte skrinene, og fargene i oransje og hvitt gir så mye energi! Det er faktisk ikke den oransje rougen eller den oransje skyggen i skrinet som er det mest vågale i looken. Tro det eller ei, men oransje fungerer veldig godt på huden.

Det mest vågale er den lille tuben med den gjennomsiktige glossen. Den skal nemlig brukes på øynene, og ikke på leppene (selv om du kan det også).

Da jeg startet som makeupartist på 90-tallet brukte vi pomader og vaselin på øyelokket for å den kule wetlook-effekten. Bruk den alene, eller gris til øyeskyggen for en rocka look. Tipper wetlook-trenden bli plukket opp av de unge ganske snart!

SISLEY

En av vårens store trender er rouge i ulike farger som rosa, fersken og oransje. I tillegg skal huden ha masse glød som du bygger opp med riktig hudpleie og flere lag med lysreflekterende sminke.

Sisley satser på kinn og hud denne våren, og lanserer både nye koster, nytt solpudder og nydelige kremrouger på stift. Sistnevnte er definitivt på listen over mine sminkefavoritter for våren og sommeren! Fargene er så fine og enkle å bruke. Sisley er også kjent for sine konsistenser, og alle produktene inneholder også pleie fra planteverdenen.

LANCÔME

Jeg har hatt æren av å møte Lisa Eldridge et par ganger i Paris, og jeg er veldig imponert over hva hun har gjort med sminken til Lancôme de siste årene. Det har kommet så mange kule og innovative produkter, og den jeg liker aller best er lineren som kan knekkes og bøyes slik at alle kan få til eyelineren. I vårens kolleksjon kommer den i en rosa variant.

Som du ser så er fargepaletten rosa, og stjernen i looken er skimmerpudderet som er utformet som Lancômes rose. Herregud, den er så vakker! Kluet er at rosen er pudderet, og den forsvinner sakte etter hver som du bruker pudderet.

Nyansene i, skal vi si, gammelrosa er spesielt nydelig tidlig på våren. Da har huden fortsatt en blekhet, og jeg mener at fargene kommer ekstra godt frem da fremfor på sommergyllen hud. Ahhh….

ELIZABETH ARDEN

Elizabeth Arden satser på øynene denne våren. All About the Eyes! I tillegg til maskara, øyeskygger og linere kommer også nye brynsmaskaraer i flere farger som er superfine og enkle å bruke.

Skyggeskrinene må jeg si litt mer om, for de er faktisk helt geniale! Materialet er superlett og smalt slik at du kan ta den med i vesken uten at den tynger. I tillegg kommer skyggene som refil slik at du kan bytte ut skyggen og kjøpe ny til en rimeligere pris. De kommer i mange nydelige farger, så du finner garantert en du liker.

Legg igjen et svar