Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Looks Makeup

17. mai-sminke i naturlige farger!

on
15. mai 2020

Hadde lyst til å vise sminke som passer til flere typer antrekk på 17. mai. Du ser hvordan jeg legger den på min IGTV (link nedest). Sminken passer både til bunad, den lille blå og til den yndige blondekjolen fordi den er med farger som du finner i naturen og med naturlig glimmer! 17. mai er ikke dagen for harde, sotede festøyne, men det er absolutt lov til å markere trekkene med mer enn kun en maskara, gloss og rouge.

Tipset er at huden skal gløde og at du bruker små mengder av flere produkter.

  • På huden har jeg valgt en foundation med mye glød. Prodigy Cellglow fra Helena Rubinstein er helt nydelig på huden!
  • Jeg ønsket en litt mer gyllen look, og brukte Makethemake sin Vitamin E Bouncy Bronze Gel på enkelte felter i ansiktet.
  • No7 Custom Blend i fargen White God gir ekstra highlight på kinnbein og neserygg.
  • På kinnene har jeg først bruke bronzeren fra Tind of Norway. Den har litt skimmer i seg. Husk å være lett på hånden!
  • Etterpå har jeg brukt en liten “dært” med rouge på eplekinnet! Også fra Tind of Norway!

På øynene har jeg brukt alle fire skyggene i skrinene fra Tind of Norway! Skrinene kan du bygge opp selv med de fargene du ønsker.

  • Lyst over hele lokket + inne i øyekroken.
  • Brunt fra vippene opp til globalen.
  • Burgunder på halve lokket opp til globalen i ytterkant!
  • Glimmer på indre del av lokket inn mot øyekrokken samt under øyet mellom vippene.

Kajal fra Jan Thomas i en nydelig gråtone (Grey) langs vippekanten som en eyeliner, men også mellom vippene under øynene. Påfør litt ekstra glimmer oppå kajalen under øynene, eventuelt også på lineren oppe.

Brynene er formet lett med Jan Thomas sin Eye Brow Gel i fargen Brown, og for rause vipper har jeg brukt False Lash Effect Raven Black fra Max Factor.

Helt til slutt har jeg brukt den vakre Le Phyto Glos fra Sisley i fargen Aurora. Den beskriver jeg som skimrende gammelrosa – nydelig i fargen og god på leppene!

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT