Annonse,  Kropp

Sommerklare legger – ser du forskjellen?

Det er ingen hemmelighet at jeg er hekta på å ha glatt overflate på huden. Jeg blåser i cellulittene så lenge huden er silkemyk å ta på! Sånn har jeg vært alltid, og derfor har skrubber, hampvotter og kremer alltid vært en del av baderomsgarderoben min.

For meg spiller det ikke noen rolle om det er sommer eller vinter! Glatt hud ønsker jeg å ha uansett! Så fort jeg får en antydning til en nupp er det frem med skrubben!

Men nå er det jo sånn at når våren kommer, og jeg kjenner at varmen begynner å ta tak i kroppen, så tenker jeg jo litt ekstra mye på om leggene er klare til å blottes under kjoler og skjørt – eller om jeg må gjøre noe ekstra tiltak. Og det er det som regel!

Derfor starter jeg leggpreppen såpass tidlig at huden blir fin til første skjørtedag. Vel, det er ikke bare leggene mine som får ekstra pleie. Huden på hele kroppen trenger jo å bli klar til sommeren!

Pen hud handler ikke bare om at den skal være glatt å ta på eller være rynkefri. Frisk hudtone og jevn struktur er også essensielt for at huden skal se fin ut.

Trening, maten du spiser, at du får i deg nok vann og din daglige hudpleie påvirker huden din – også når du har røde nupper på armene (keratosis pilaris) eller har hudsykdommer som psoriasis. Riktig pleie av huden kan faktisk utgjøre en stor forskjell!

PCA SKIN BODY THERAPY

Krem er ikke bare krem! Noen kan være riktig avanserte, slik som Body Therapy fra PCA Skin. Jeg testet den første gangen i fjor. Først tenkte jeg ikke så mye over hvordan jeg brukte den, og faktisk følte jeg at huden ble litt tørrere. Helt til jeg skjønte hvordan den fungerte! Det er nemlig ikke bare en helt vanlig fuktighetskrem. Den har en peelende effekt på huden også. Både hudstrukturen og og fargen blir jevnere!

Nå er jeg nesten i bunn av en ny flaske, og jeg digger den! I starten jobber den med å fjerne lag med døde hudceller som stenger for videre pleie. Du ser at det tørre begynner å løsne etter noen dager, og da er det supert å hjelpe litt ekstra med en hampvått eller en annen skrubb.

Det at Body Therapy løsner de døde hudcellene fra huden er ekstra fint for deg med psoriasis, harde nupper, tørre albuer og hæler siden disse områdene kan være utfordrende å behandle med vanlige skrubber og kremer fordi huden blir sår. Melkesyre er en av hovedingrediensene i Body Therapy, og det er den (og noen andre ingredienser) som gir den peelende effekten.

Så begynner kremen for alvor å jobbe med fuktigheten i huden. Mykgjørende sheasmør og fuktbindende hyaluronsyre (binder vann 1000 ganger sin egenvekt) er de to stjerneingrediensene for fukt.

Et godt tips er å være litt ekstra raus med kremen på kvelden (skal påføres morgen og kveld). Det føles litt klissete, men om du har mulighet til å la det trekke litt inn før du legger deg, så lover jeg at du vil våkne opp til en veldig mye glattere hud!

Psst! Ved påføring kan kremen svi litt, men det går over! Det er melkesyren som jobber!

SHEER TINT BODY BROAD SPECTRUM SPF 30

Jeg har tidligere skrevet om Sheer Tint Broad Spectrum for ansiktet og øyekremen. Nå har jeg også oppdaget Sheer Tint Body som er helt suveren å bruke når leggene er lyse i starten av sommeren! For felles for alle tre er at de har farge i seg og gir en kosmetisk effekt på huden.

Fargen er universell slik at de aller fleste kan bruke den. Men det som virkelig er kult med Sheer Tint Body er at huden på leggene blir så mye jevnere. Ja, det ser nesten ut som om du har på deg en tynn strømpebukse!

Det er sinkoksid som gir denne kule effekten. Sinkoksid gir bredspektret UV-beskyttelse ved å reflektere, spre og absorbere UV-strålene. Dette solfilteret er derfor helt ideelt for alle med sensitiv hud! Dessuten er den vannresistent i 80 minutter og den har en beroligende effekt på huden! Greit å vite!

Hold sprayen 10 til 15 cm fra huden, og spray sjenerøst på alle områder. Det skal være unødvendig å smøre utover med hendene, men jeg synes faktisk det er best. Uansett skal du la solkremen absorbere huden i 15 minutter før soleksponering. Husk at om du skal være ute i solen skal du alltid påføre solkrem annen hver time.
Tilslutt:
  • Jeg anbefaler også å påføre sprayen utendørs eller inne i dusjen siden produktet spres på gulv og vegger.
  • Fargen smitter litt av, så unngå å bruke den sammen med hvite klær eller plagg du er veldig redd for.
  • Sheer Tint Body matter tatoveringer noe ned. Alternativt kan du bruke annen solkrem på tatoveringene! Tattisene dine holder seg forresten mye lengre fine om du er flink med krem og solkrem!

RIKTIG GOD SOMMER!

Legg igjen et svar