Annonse,  Ansikt,  Hudpleie

Slapp hals og dobbelthake? Les dette!

Mange undersøkelser om aldring av huden viser at det ikke er rynkene våre som bekymrer oss aller mest. Ei heller pigmenteringen som for eksempel kan vises på kinnbein, kjeveparti og i pannen! Det som bekymrer og plager oss aller mest er at huden sagger på ulike måter.

Kjevepartiet er ikke like ovalt lengre, men har fått sjarmerende “hamsterposer” på sidene i stedet. Mange sliter med dobbelthake som blir større, slappere og lengre med årene.

Halsen? Det er et kapittel for seg. Du har helt sikkert hørt at alderen din synes først på halsen og på hendene dine! Mange tenker ikke på at halsen og decolleté er en forlengelse av ansiktet. Du er sikkert flink til å pleie ansiktet med rens og kremer, men hudpleien din stopper ved kjevepartiet. Men det er like viktig å pleie hals og bryst som ansiktet.

Perfect Shape Youth Serum fra det profesjonelle merket Sothys inneholder veldig gode ingredienser som har en oppstrammende effekt på huden. Den er laget med en spesiell struktur som gjør at den strammer opp huden med en gang. Du kan selvfølgelig ikke forvente å se store forandringer, men du kjenner at huden strammer seg litt og blir glattere. Bare det i seg selv gir en god følelse!

Litt lengre ned i posten kan du faktisk kjøpe akkurat dette supre serumet som skal brukes under kremen din hver morgen og hver kveld!

OPPSTRAMMENDE INGREDIENSER

Sothys Perfect Shape Youth Serum inneholder ingredienser som både strammer opp og glatter ut. Peptider er signalstoffer som forteller cellene hva de skal gjøre. M3.0 øker kollagensyntesen slik at huden blir strammere og får et løft.

Andre nøkkelingredienser er marine oligosakkarider og maniosukker som rett og slett er karbohydrater som blant annet tilfører cellene energi til å jobbe enda mer effektivt. På den måten blir huden glattere og fastere.

EFFEKTIV MASSASJE

Massasje har en utrolig god effekt på huden. Jeg masserer huden min hver eneste dag i forbindelse med den daglige hudpleien min. Det tar jo ikke så mye lengre tid, og om du er opptatt av å ha fin hud er det absolutt verdt det.

Når du masserer huden settes sirkulasjonen i gang, og du stimulerer cellene til å jobbe. Da klarer også huden å ta i mot pleie på en helt annen måte enn når den klappes på.

Sothys er jo et salongmerke, og er derfor eksperter på massasjer. De har utviklet en egen massasje-teknikk for hake, hals og bryst som stimulerer huden til å jobbe selv. Når du utfører massasje-teknikken  sammen med serumet vil huden ta til seg ingrediensene på en mye bedre måte.

Se hvordan du utfører massasjen under! Massasjen er supergod og effektiv, men på travle morgener kan den føles litt lang. Da korter du bare ned på tiden, og så tar du deg heller god tid på kvelden.

KJØP SOTHYS PERFECT SHAPE YOUTH SERUM HER

Om du er nysgjerrig og har lyst til å teste Sothys Perfect Shape Serum kan du faktisk kjøpe det HER.

  • Prisen er 995,-
  • Tast inn koden tone2018 så får du den gratis tilsendt!
  • Kampanjeperioden varer ut april!

Legg igjen et svar