Makeup,  Øyne

Med video! Lineren er ikke rett, men smaragdfargen er et lekkert blikkfang!

I går hadde jeg litt behov for å teste ut litt annen sminke enn hva jeg pleier. Selv om jeg er makeupartist så sminker jeg meg ganske likt allikevel. Legger skyggen, kajalen og det andre på ganske samme vis, men med ulike farger og mengder.

Det siste året har jeg blitt mye flinkere til å bruke sterkere farger på leppene. Har nemlig unngått det fordi jeg føler jeg ser så sur ut! Men jeg har oppdaget at om jeg smiler så er jeg kvitt det problemet!

Så i går tenkte jeg å teste litt nytt. Fikk den flytende skyggen designet Mert & Marcus for Lancôme for en stund siden. Testet den øyeblikkelig ved å legge den som en grafisk skygge på lokket. Jeg ble veldig overrasket over hvor raskt den tørket, samtidig som det gikk an å jobbe med den. I tillegg smitter den ikke i det hele tatt på huden over!

I går la jeg den som en liner, og hadde den på i hele går kveld. Huden på øynene mine er ikke så spenstig lengre, så helt rett blir den altså ikke. Har også snakke om hvordan sminke på seg tyngre øyelokk, og faren for det med kun å bruke liner på voksen hud er bokstavlig talt overhengende!

So what! Det er ingen som ser på deg som gransker lineren skikkelig nøye. Det er fargen som er blikkfanget, i tillegg til å ha prøvd deg på noe annerledes som imponerer!

Så dette gjør du:

  • Fjern blå ringer under øynene med concealer. Jeg har brukt Giorgio Armani Power Fabric Concealer.
  • Highlighter rundt øynene er et must. Legg som en sol rundt øynene, og smelt inn produktet med fingertuppene. Jeg har brukt YSL sin Touche Éclat.
  • Marker brynene slik du ønsker. Jeg har gredd dem med farget Eye Brow Gel fra Jan Thomas og fylt litt ekstra inn med Coal Eye & Brow Pencil fra Tind of Norway i svart.
  • Transforming Liquid Eyeshadow er hentet fra Mert & Marcus Eyes Cold as Ice Kit fra Lancôme. Den la jeg som en liner denne gangen. Den er superenkel å bruke!
  • Så la jeg den svarte kajalen fra Tind of Norway på våtkanten oppe for å slippe lys glipp og få litt mer intensitet.
  • Eye Shadow Topper er fra det samme kittet til Lancôme og kan brukes på mange måter. På lokket alene, i kombo med liner, oppe lineren/skyggen for mer power eller som jeg har gjort her, mellom vippene under øynene.
  • Avslutt med maskara! Jeg har brukt Magma fra Idun Minerals.

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar