Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Makeup Øyne

Med video! Lineren er ikke rett, men smaragdfargen er et lekkert blikkfang!

on
1. mai 2020

I går hadde jeg litt behov for å teste ut litt annen sminke enn hva jeg pleier. Selv om jeg er makeupartist så sminker jeg meg ganske likt allikevel. Legger skyggen, kajalen og det andre på ganske samme vis, men med ulike farger og mengder.

Det siste året har jeg blitt mye flinkere til å bruke sterkere farger på leppene. Har nemlig unngått det fordi jeg føler jeg ser så sur ut! Men jeg har oppdaget at om jeg smiler så er jeg kvitt det problemet!

Så i går tenkte jeg å teste litt nytt. Fikk den flytende skyggen designet Mert & Marcus for Lancôme for en stund siden. Testet den øyeblikkelig ved å legge den som en grafisk skygge på lokket. Jeg ble veldig overrasket over hvor raskt den tørket, samtidig som det gikk an å jobbe med den. I tillegg smitter den ikke i det hele tatt på huden over!

I går la jeg den som en liner, og hadde den på i hele går kveld. Huden på øynene mine er ikke så spenstig lengre, så helt rett blir den altså ikke. Har også snakke om hvordan sminke på seg tyngre øyelokk, og faren for det med kun å bruke liner på voksen hud er bokstavlig talt overhengende!

So what! Det er ingen som ser på deg som gransker lineren skikkelig nøye. Det er fargen som er blikkfanget, i tillegg til å ha prøvd deg på noe annerledes som imponerer!

Så dette gjør du:

  • Fjern blå ringer under øynene med concealer. Jeg har brukt Giorgio Armani Power Fabric Concealer.
  • Highlighter rundt øynene er et must. Legg som en sol rundt øynene, og smelt inn produktet med fingertuppene. Jeg har brukt YSL sin Touche Éclat.
  • Marker brynene slik du ønsker. Jeg har gredd dem med farget Eye Brow Gel fra Jan Thomas og fylt litt ekstra inn med Coal Eye & Brow Pencil fra Tind of Norway i svart.
  • Transforming Liquid Eyeshadow er hentet fra Mert & Marcus Eyes Cold as Ice Kit fra Lancôme. Den la jeg som en liner denne gangen. Den er superenkel å bruke!
  • Så la jeg den svarte kajalen fra Tind of Norway på våtkanten oppe for å slippe lys glipp og få litt mer intensitet.
  • Eye Shadow Topper er fra det samme kittet til Lancôme og kan brukes på mange måter. På lokket alene, i kombo med liner, oppe lineren/skyggen for mer power eller som jeg har gjort her, mellom vippene under øynene.
  • Avslutt med maskara! Jeg har brukt Magma fra Idun Minerals.

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT