Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Lepper Makeup

7 fine leppefarger til alle mai-festene!

on
4. mai 2017

Hurra, hurra, hurra! Det er mai, og det betyr at vi skal ta frem finstasen! Etter desember er nemlig mai den store festmåneden! Vi feirer nasjonaldagen vår, det er bursdager (du vet – sommerferiebarn) og konfirmasjoner. Ikke minst arrangeres årets mest (nasjonal)romantiske brylluper i mai!

Jeg selv skal i en bursdag, og sønnen min skal stå til konfirmasjon. Selv om man til daglig ikke bruker særlig med sminke så finner de fleste frem en gloss eller leppestift når man skal på fest. Her er er 7 leppefarger som du kan pynte deg med til maifestene!

  • Elizabeth Arden – Sheer Kiss Lip Oil: Heavenly Rose
  • Urban Decay – Vice Liquid Lipstick: Big Bang
  • Sisley – Phyto-Lip Twist Mat: 17
  • YSL – Volupté Tint in Balm: Desire Me Pink
  • Sothys – Liquid Lipstick: Tangerine
  • Giorgio Armani – Ecstasy Laquer: Plum Runway
  • Mii Cosmetics – Shimmering Lip Sheen: Sweet
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT