Lepper,  Makeup

7 fine leppefarger til alle mai-festene!

Hurra, hurra, hurra! Det er mai, og det betyr at vi skal ta frem finstasen! Etter desember er nemlig mai den store festmåneden! Vi feirer nasjonaldagen vår, det er bursdager (du vet – sommerferiebarn) og konfirmasjoner. Ikke minst arrangeres årets mest (nasjonal)romantiske brylluper i mai!

Jeg selv skal i en bursdag, og sønnen min skal stå til konfirmasjon. Selv om man til daglig ikke bruker særlig med sminke så finner de fleste frem en gloss eller leppestift når man skal på fest. Her er er 7 leppefarger som du kan pynte deg med til maifestene!

  • Elizabeth Arden – Sheer Kiss Lip Oil: Heavenly Rose
  • Urban Decay – Vice Liquid Lipstick: Big Bang
  • Sisley – Phyto-Lip Twist Mat: 17
  • YSL – Volupté Tint in Balm: Desire Me Pink
  • Sothys – Liquid Lipstick: Tangerine
  • Giorgio Armani – Ecstasy Laquer: Plum Runway
  • Mii Cosmetics – Shimmering Lip Sheen: Sweet

Legg igjen et svar