Lepper,  Makeup,  Negler

Hun fant opp Rosa Sløyfe + flere måter å markere på!

Som du helt sikkert har fått med deg så er oktober måneden der vi setter fokus på brystkreft! Rosa Sløyfe-aksjonen er en internasjonal markering, og det var faktisk Everlyn Lauder, datteren til skjønnhetspioneeren Estée Lauder som tok initiativ til kampanjen samt designet det verdenskjente symbolet i 1992 (25-årsjubileum i år).

Den rosa sløyfen settes på produkter der deler av inntekten går til forskning og informasjon om kreftformen, men den kommer også i mer eller mindre glamorøse varianter av nåler eller pin som du kan feste på genseren, skjorten eller jakken din.

Og det er her jeg tenkte å komme med noen innspill! For her om dagen traff jeg på min gamle kollega Ine Therese som fortalte at hun syntes den rosa sløyfen ble litt blek, for den forsvant og datt av klærne stadig vekk (og her kan jeg være ganske enig)! Hun valgte rett og slett å gå med rosa fra topp til tå, og da tenkte jeg at her er det jo mange måter å markere den rosa måneden på!

Elizabeth Hurley ses stadig i rosa klær, og det er faktisk fordi hun er Estée Lauders Rosa Sløyfe-ambassadør (i mer enn 20 år)! Ok, jeg har en rosa kjole, men den kan bli for mye noen ganger. Der i mot elsker jeg rosa neglelakk og rosa leppestift! Så derfor vil jeg resten av oktober markere Rosa Sløyfe-aksjonen med rosa lepper og rosa negler!

Støtt aksjonen med å kjøpe en sløyfe, og bruk den veldig gjerne på jakken eller vesken  din! Men om du har lyst til å markere litt ekstra kan du gjøre som Ine Therese, Elizabeth og jeg og ta på deg noe flott i rosa!

Legg igjen et svar