Kropp,  Parfyme

Duften av vår og sommer!

Kjenner det nå at jeg er ferdig med de litt tyngre parfymene som jeg har brukt den siste tiden! Har noen dufter jeg bruker hele året, mens andre må bli værende nede i kjelleren min i påvente av sin sesong. Noen parfymer håper jeg på at jeg skal elske en dag, for jeg vet de egentlig er rågode. Andre, ja, de får lov til å krydre tilværelsen min som døgnfluer.

Men akkurat nå trenger jeg en raus dose optimisme. Noe som gjør meg skikkelig glad og fornøyd, og som kan gi meg ny energi og en ny håndfull kreativitet.

Jeg er litt over gjennomsnittet glad i dufter, og her er i det minste noen digge dufter som piffer opp, og gjør hverdagen litt mer festlig. De bringer frem godfølelsen inn i sjela mi, i alle fall, for de minner om gode sommerdager med sol, varme, sjø og frodige blomsterenger.

Dolce & Gabbana Light Blue, Love is Love letter opp på humøret med sitroner, røde bær, eple, bringebæris (slurp), sjasmin og musk! Jeg har ikke vært så glad i Light Blue før, men denne varianten blir med meg gjennom sommeren. Nei, den er faktisk ikke sukkersøt!

Jeg blir skikkelig glad av Dolce Shine fra Dolce & Gabbana! Se den deilige gulfargen, da! Både fargen og duften av mango, grapefrukt, sjasmin, sandeltre og musk minner meg om det lyse livet på Ocean Drive i Miami! Take med to Miami, PLEASE!

Go´saker på rekke og rad! Jeg har blitt så glad i Nude-utgaven av La Nuit Trésor! Den er dempet, pirrende og sensuell på en gang, ja, jeg må si jeg liker kombinasjonen av rose, bargamott, kokos og vanilje!

Mektig er ordet som beskriver Magnolia Rosae fra Maison Lancôme! En fantastisk duft, og et stykke kunst på alle måter! Parfymen er eksklusiv både i valg av råvarer og utforming av flakong – som for øvrig er skikkelig tung! Magnolia, rose og hvit musk!

Idôle fra Lancôme (ble visst mye Lancôme) er så easygoing, og en drøm å ha på med sine noter av ! Akkurat denne har jeg fylt opp på refil-fontenen på Steen & Strøm! Roser, selvfølgelig (knapt nok en Lancômeduft uten rose), sjasmin og det man kaller chypre-akkord!

Så er det Gardénia Antigua fra Armani Privé. Nok en gang en eksklusiv duft. Jeg føler at denne duften trenger varm hud. I alle fall på meg! Den har en nydelig tyngde som allikevel passer sommeren, men den er også mektig på grunn av sin overflod av gardenia. Mandarin, Ylang Ylang, hvit musk, patchuli, sjasmin…, skjønner?

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt gratis som arbeidsprøver for å kunne gjøre journalistiske vurderinger.

Legg igjen et svar