Ansikt,  Hudpleie,  Tester

Har du lyst til å teste og anmelde en nyhet for meg?

Sammen med Lancôme søker jeg 20 testpersoner som får en unik sjanse til å teste deres aller nyeste produkt, nemlig Visionnaire Crescendo. Det er en superspennende peelingkur som skal brukes hver dag i 28 dager. Siden produktet er basert på syrer må du bruke solfaktor sammen med produktet, noe du selvsagt også får med deg.

Kuren består av to deler – 14 dager med mildere AHA-syrer og quinoaskjell som forbereder huden på de neste 14 dagene med sterkere salicylsyre og glycolsyre. Etter kuren kan du forvente en mye glattere hud og jevnere hudtone.

PS! Du kan ikke hoppe over en dag, bare ta den ene delen eller blande.

SLIK GJØR DU:

Allerede neste uke velger vi ut de 20 som skal være med i testpanelet, og om du er interessert legger du igjen en melding i kommentarfeltet litt lenger ned på siden. Du får utdelt et skjema, nøye instrukser og selvfølgelig produktene i posten!

Legg igjen et svar