Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie Tester

Har du lyst til å teste og anmelde en nyhet for meg?

on
11. februar 2017

Sammen med Lancôme søker jeg 20 testpersoner som får en unik sjanse til å teste deres aller nyeste produkt, nemlig Visionnaire Crescendo. Det er en superspennende peelingkur som skal brukes hver dag i 28 dager. Siden produktet er basert på syrer må du bruke solfaktor sammen med produktet, noe du selvsagt også får med deg.

Kuren består av to deler – 14 dager med mildere AHA-syrer og quinoaskjell som forbereder huden på de neste 14 dagene med sterkere salicylsyre og glycolsyre. Etter kuren kan du forvente en mye glattere hud og jevnere hudtone.

PS! Du kan ikke hoppe over en dag, bare ta den ene delen eller blande.

SLIK GJØR DU:

Allerede neste uke velger vi ut de 20 som skal være med i testpanelet, og om du er interessert legger du igjen en melding i kommentarfeltet litt lenger ned på siden. Du får utdelt et skjema, nøye instrukser og selvfølgelig produktene i posten!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT