Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie Lepper

Rosa maskeball

on
2. oktober 2019

I anledningen at det er oktober med fokus på brystkreft har jeg tenkt til å være litt rosa fremover! At det finnes masse kule, deilige, supergode eller bare fine produkter med rosa farge er jo ingen overraskelse. Nå er det også mange leverandører som donerer en viss prosent av salget til forskning på brystkreft. Du finner også mange limited editions i rosa farger, og er du heldig kan du få dobbel størrelse for prisen av en. Da støtter du en viktig sak samtidig som du får mer for pengene.

Forresten, visste du at det er Evelyn Lauder, altså datteren til beautypioneren Estée Lauder som introduserte Rosa Sløyfe-aksjonen først og er den som har designet den velkjente rosa sløyfen?

Rosa er en superfeminin farge, og det er en farge som skal gjøre deg glad. Rosa er definitiv min favorittfarge! Jeg har ikke tenkt til å fokusere på produkter som er laget i forbindelse med rosa sløyfe, men benytte anledningen til å anbefale produkter i akkurat den fargen. I dag får du noen supre masketips av meg!

Glød på null tid!

  • Dior, Dream Skin 1-Minute Mask: Peelingmaske med AHA-syre som gjør huden glatt og gir glød på kun et minutt! Perfekt når huden ser sliten ut eller når du vil se fab ut på fest.

Trenger god tid!

  • Shiseido, Waso Purifying Peel Off Mask: Superkul maske som ser kulere ut i virkeligheten enn på bilder! Du trenger litt god tid for både påføring og for at den skal tørke. Denne gir huden en liten detox som renser i dybden slik at du får du glatt og klar hud av! Blant annet med japansk basillikum og peonrotekstrakt.

Multiresultat på fem min!

  • Lancôme, Rose Sorbet Cryo-Mask: Dette er egentlig en maske som passer for deg med litt uren hud med tydelige porer. Men jeg vil si den passer for alle som trenger å friske opp huden! Den er med salisylsyre som fjerner døde celler og jevner huden, rosevann roer ned og lindrer mens mjødurt har en sammentrekkende og faktisk kjølende effekt.

Pene lepper mens du sover!

  • Janssens Cosmetic, Good Night Lip Mask: Du kan selvfølgelig bruke den som en leppebalm, men fy søren som den funker som nattmaske. På dagen forsvinner den så raskt, mens på natta får den faktisk lov til å være urørt slik at den får virke litt! Med Sheasmør, solsikkevoks, candelillavoks og hyaluronsyre. Blant annet!
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT