Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hender Kropp

Slik får du myke silkehender!

on
30. september 2018

Det er virkelig tiden for tørre hender, men det kan du forebygg. En ting er å bruke hansker når du vasker gulv, bad og så videre for å beskytte hud og negler mot sterke såper. Dessuten er vanter og votter helt uvurdelig!

Men om hendene allerede er tørre, og ingen krem funker i det hele tatt kan du gjøre et lite håndspa. Negler og neglebånd vil også takke deg om de får litt ekstra stell. Dessuten vil neglelakker se utrolig mye penere ut når neglene og neglebåndene er i god form.

En siste greie, hendene ser eldre ut når de er tørre og rynkete, og det liker i alle fall ikke jeg! Her et et rituale jeg strengt tat lærte da jeg jobbet med Mary Kay for mange, mange år siden, men som er like aktuell i dag. Selv om jeg brukte de produktene den gangen, så er det ikke noe i veien for å bruke andre merker for å få silkehender!

For med stor sannsynlighet har du de fleste produktkategoriene liggende på badet!

Start med å buffe neglene med en myk fil. Det blir som å skrubbe  huden for det fjerner overflødig fett og misfarge etter neglelakk som ligger som en hinne på neglene.

Fil fra Orly!

Så smører du inn hendene med en oljerik krem slik at den tørre huden pluss neglebånd blir mykere. Masser kremen godt inn i huden i et par minutter.

Sothys, Nourishing Body Gel

Så må hendene skrubbes! Vi glemmer gjerne det, men det er like viktig å skrubbe hendene som resten av kroppen eller ansiktet om du vil ha myke hender med ikke altfor mye rynker. Skrubben fjerner den tørre huden slik at pleien du påfører etterpå trekker inn i huden og får gjort jobben sin! Og, du bruker selvfølgelig en kroppsskrubb!

Masser godt inn, gjerne i et par minutter, før du skyller godt av uten å bruke såpe.

Monsun, Time Out Scrub

Pleie! Starter med negler og neglebånd, jeg! Su kan bruke en egen neglebåndskrem som jeg har brukt her, eller du kan bruke en neglebåndsolje. Uansett så inneholder de oljer som er spesiallaget til å gjøre neglene sterkere og neglebåndene mer fleksible og mye.

Vanlige oljer er mandel og aprikos fordi de likner på oljene som allerede er i huden din – i tillegg til at de er reparerende – , pluss argganolje og sheasmør som kan brukes til alt.

Orly, Cuticle Therapy Creme

Til slutt smører du hendene inn med din favoritt håndkrem! Du vil merke at huden trenger mindre krem enn vanligvis, og det sier jo bare sitt hvor mye det tørr sluker. Ikke minst, kjenn på hvor glatte og mye hendene dine er! Magisk!

Korres, Hand Cream Olive Blossom

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT