Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hender Kropp

Helgens manikyr

on
29. februar 2020

Tenkte ikke å skrive så mye, for det er litt mye som skjer akkurat nå! Men jeg  bare hadde lyst til å vise noen veldig god produkter for hender og negler! Dessuten elsker jeg denne lakkfargen fra Dior sin julekolleksjon. Den får du selvfølgelig ikke nå, men den er veldig lik fargen som heter 338.

Under- og overlakken fra Kure Bazaar er så naturlige at de nesten kan spises. Negleloljen fra NailsInc er med ulike oljer og er supergod. Håndkremen fra Eleni & Chris er med molteekstrakt og er  blant de beste håndkremene jeg har testet på veldig lenge!

Og så er det denne flotte ringen, da! Den finnes også i matsjende øredobber og kjede, og så finnes settet i sølv. Den er fra Edblad!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT