Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Parfyme

7 mannedufter som vi damer kan tjuvlåne

on
14. november 2016

Det er nesten litt urettferdig, men mange manneparfymer lukter nesten litt bedre enn de som er laget for oss damer. Jeg må faktisk innrømme at jeg inne i mellom tjuvlåner parfymer fra mannen min.

Ikke det at jeg bruker dem slik som jeg bruker klassiske damedufter ved å spraye rett på huden. Det kan bli litt heftig. Men jeg sprayer en dusj ut i luften og går inn i  skyen av parfymepartikler som fordeler seg jevnt i håret og på overkroppen.

Personlig liker jeg de som er lett krydret og orientalske best, gjerne med tobakk, lær, kardemomme og sandeltre. De føles litt varmere, og er spesielt deilige nå som det er kaldt ute. Men jeg vet at flere kvinner liker best de som er litt lysere og friskere.

Siden mannen min og jeg har ulike pH-verdier i huden lukter parfymene ulikt på huden vår. Duftene blir som regel litt lettere på meg, mens på han blir duftene både dypere og søtere. Og selvfølgelig, så bruker han en mye større dose enn meg. Så strengt tatt kan vi bruke alle herreparfymer, men så kommer det an på hvordan de ulike duftene passer til huden vår.

Prøv da vel, og se om en av parfymene til mannen din funker på deg! Kanskje du blir hekta! Her har jeg i alle fall plukket ut sju parfymer som jeg synes lukter skikkelig godt, og som passer godt på vinterhud.

Ferragamo Salvatore, Uomo

Svart pepper, kardemomme, bergamot, tiramisu, appelsinblomst, ambroxan, sandeltre, kasjmirtre og tonkabønner.

Guerlain, L´Homme Ideal, EdP

Mandler, vanilje, bergamot, tyrkisk rose, røkelse, sandeltre, lær og tonkabønner.

Bvlgari, Man, Black Orient

Oud, taifrose, lær, rom, tuberose, kardemomme

Maison Margiela, Replica, By the Fireplace

Rosa pepper, appelsinblomst, nellik, kastanje, perubalsam, einer, guaiactre, vanilje og chasmeran.

Zadig & Voltaire, This is Him

Grapefrukt, svart pepper, røkelse, sandeltre og vanilje.

Clean, For Him, Black Leather

Marine noter, svart pepper, bergamot, enebær, mynte, svart orkide, musk og amber.

Victor & Rolf, Spicebomb

Chili, safran, lær, tobakk, vetiver, bergamot, elemi, rosa pepper.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT