Ansikt,  Kropp

Beautytips fra en som alltid har hjemmekontor!

Det er ingen tvil om at hverdagen blir annerledes for alle i den nærmeste tiden. Jeg er jo freelancer, så jeg er vant med både med hjemmekontor, ha struktur på hverdagen min og være kreativ.

Nå er jo faget mitt skjønnhet, så for meg er det jo naturlig å bake inn testing av produkter og gjøre egenpleie i hverdagen. Det kan faktisk du også nå!

Tid er noe du får mer av, så benytt tiden til å få en bedre hud, glansfullt hår, pene legger og utvidet dufthorisont.

For eksempel kan du benytte sjansen til å bruke litt lengre tid på hudpleien. Gjøre skikkelig rens, skrubb, maske, teste ut ampuller og serumer som du kanskje har fått i gaver. Ellers får du jo nå tid til å skaffe deg nye og spennende produkter! Og om du ikke har et parfymeri, apotek eller hudklinikk i nærheten av der du bor kan du jo alltids bestille via nett.

Lover, du kan få drømmehuden mens du sitter i karantene!

Hva med å pleie leggene og føttene litt? Jeg gjør det hele året, ikke bare på sommeren. Jeg klarer hverken hvittørr hud med nupper, sår eller skorper på hælene.

Litt selvbruning gjør også litt med selvtilliten! Mer gyllen hud gjør faktisk at du føler deg litt slankere! Det er også helt utrolig hva litt farge i ansiktet gjør med psyken! Du føler deg bare så utrolig mye freshere med en eneste gang!

Håper du blir litt inspirert til å bake inn litt egenpleie i din nye hverdag. Forhåpentligvis din midlertidige hverdag!

Legg igjen et svar