Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Kropp

Beautytips fra en som alltid har hjemmekontor!

on
15. mars 2020

Det er ingen tvil om at hverdagen blir annerledes for alle i den nærmeste tiden. Jeg er jo freelancer, så jeg er vant med både med hjemmekontor, ha struktur på hverdagen min og være kreativ.

Nå er jo faget mitt skjønnhet, så for meg er det jo naturlig å bake inn testing av produkter og gjøre egenpleie i hverdagen. Det kan faktisk du også nå!

Tid er noe du får mer av, så benytt tiden til å få en bedre hud, glansfullt hår, pene legger og utvidet dufthorisont.

For eksempel kan du benytte sjansen til å bruke litt lengre tid på hudpleien. Gjøre skikkelig rens, skrubb, maske, teste ut ampuller og serumer som du kanskje har fått i gaver. Ellers får du jo nå tid til å skaffe deg nye og spennende produkter! Og om du ikke har et parfymeri, apotek eller hudklinikk i nærheten av der du bor kan du jo alltids bestille via nett.

Lover, du kan få drømmehuden mens du sitter i karantene!

Hva med å pleie leggene og føttene litt? Jeg gjør det hele året, ikke bare på sommeren. Jeg klarer hverken hvittørr hud med nupper, sår eller skorper på hælene.

Litt selvbruning gjør også litt med selvtilliten! Mer gyllen hud gjør faktisk at du føler deg litt slankere! Det er også helt utrolig hva litt farge i ansiktet gjør med psyken! Du føler deg bare så utrolig mye freshere med en eneste gang!

Håper du blir litt inspirert til å bake inn litt egenpleie i din nye hverdag. Forhåpentligvis din midlertidige hverdag!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT