Ansikt,  Hudpleie

Derfor digger jeg tonere!

Et produkt jeg virkelig digger er toner. Jeg har har blitt spurt mange ganger om hva dette produktet er, og om det virkelig et produkt man trenger. Jeg forstår at produktet kan være litt forvirrende. En toner har nemlig ikke lengre helt den samme funksjon som den hadde da den først kom.

Tonic ble opprinnelig laget fordi vannet i New York var så dårlig. Det var faktisk ikke bra å vaske huden i den. Du husker kanskje at før besto nesten all rens av en rensemelk og en tonic. Tonicen fjernet siste rest av rens og urenheter som om det skulle ha vært vann, men fordi den inneholdt mye alkohol virket den også uttørkende på huden. 

Nå heter det ikke tonic lengre, men toner eller lotion. Den kan også fjerne siste rest av rensen din, men den er så veldig mye mer. Jeg vil si at en moderne toner setter standarden for hvordan huden din oppfører seg. Den vanner huden, og sørger dermed for at resten av hudpleien du påfører penetrerer huden.

Du kan til og med bruke flere tonere lagvis, eller variere på type tonere morgen og kveld, daglig eller noen ganger i uken. Av de variantene jeg har med i saken ville jeg for eksempel startet med å sveipe Kiehl´s Daily Refining Milk-Peel Toner over huden for å fjerne døde hudceller slik at huden blir klarere.

Så kan du fortsette med næringsrike Nutrient Toner fra PCA Skin som du dynker huden med. For ekstra fukt kan du legge et lag med YSL Pure Shots Hydra Bounce før dag- eller nattkrem.

Det er også en del hybrider. Biologique Recherche er kjent for sin svært eksfolierende Lotion P50, men de har også mange vannaktige ekstrakter (serum) som dyttes på huden før kremen. Elastine virker utglattende på linjer, så den smører jeg på linjene mine.

YSL er blant flere som lanserer en serie med flere vannaktige produkter som gjør ulike ting. Hydra Bounce er en av fire Pure Shots, er nesten som et tykt vann, og er proppet med fukt.

Hormeta Gentle Tonic Water er i motsetning til den gamle, sterke tonicen veldig mild og beroligende. Den er nærmest terapeutisk, for den dufter mildt og nydelig av planteekstrakter fra f.eks. appelsinblomst og kornblomst.

Som du skjønner så digger jeg tonere av flere slag! Ut på dagen hende det at jeg dynker ansiktet i toner og masserer huden. Det er veldig oppfriskende, for siden molekylene er så små penetrerer de alt du har på av kremer og sminke.

Et siste tips! Om du synes foundationen din er litt tørr kan du blande litt toner inn i den. Du kan også dytte toneren utenpå foundation som en usynlig highlighter.

Alle disse anbefaler jeg. De er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar