Ansikt,  Hår

Must haves og mine beste tips på lange flyreiser

Det er noen ting jeg bare må ha med meg på litt lengre flyreiser, og spesielt når jeg flyr på natten. Da har jeg jo vært oppe hele dagen, og hudpleien og håret er jo som det pleier å være på kvelden.

I tillegg har jeg jo prøvd å sove litt, selv om jeg på langt nær har sovet så bra eller mye som hjemme. For å si det sånn, når du blir vekket grytidlig på morgenen for litt frokost før landing så føler i alle fall ikke jeg meg spesielt fresh.

Fett hår, rar hud, ufresh ånde og litt halvsvett etter klamme seter og varme og kulde om hverandre.

Det er jo faktisk slik, at luften inne i en flykabin ikke er spesiell sunn. Luftfuktigheten er ekstremt lav slik at fukten du har i huden fordamper ganske raskt. Oksygennivået er også senket ned, for blant annet å roe ned de som er engstelige for å fly. Det kan påvirke huden din, og jeg føler nesten alltid at huden er klam og livløs.

UNDER HELE TUREN

Derfor har jeg noen rutiner som gjør at jeg føler meg så veldig mye mer vel! Regel nummer 1! Få i deg nok væske, og da snakker vi ikke om kaffe, te eller vin! Vann! Kroppen og huden trenger masse vann for å dekke opp for væsketapet du gjerne får i løpet av en langdistansetur!

Fuktspray! Elsker generelt fuktsprayer, og de er veldig oppfriskende å bruke! Denne fra Elizabeth Arden Pro er med beskyttende antioksidanter også, og er helt nydelig! I tillegg føler jeg alltid at leppene tørker inn, så en god leppepomade som denne fra Zo Medical må man ha.

Og så må vi ikke glemme de nye øyedråpene for tørre øyne fra Clear Eyes! Superdeilig i tørr luft, selv om jeg ikke bruker briller eller linser!

GOD NATT

Det er ikke så ofte jeg anbefaler våtservietter til å fjerne sminke med. Men i fly er det praktisk! Etter en lang dag i våken tilstand, og gjerne med noen timer på fly er det godt å rense huden. Etterpå bruker jeg den oppfriskende sprayen og en fuktighetskrem. Serviettene er kjøpt på flyplassen, sprayen er fra Elizabeth Arden Pro og kremen er fra S5.

Og så må jeg bare pusse tennene, og de små tubene fra Colgate er min beste venn!

GOD MORGEN

Igjen renser og fukter jeg huden min! I tillegg liker jeg å gi håret et lite piff med en tørrspray! Det tar bort den svette nakken, og gir håret litt mer volum igjen. Denne er fra Schwarzkopf!

DeoDoc er en kul oppfinnelse. Det er rett og slett deo for underlivet som fjerne litt svette og lukt. Men den funker også under armene! Deospray fra Rituals er også helt super! En håndkrem fungerer til mer enn bare hendene, og siden denne håndkremen fra Sabé Masson lukter så godt bruker jeg den gjerne på tørre legger eller armer om jeg kommer til et såpass varmt sted at jeg må ta av strømpebuksa.

Dette holder lenge for meg – lenge nok til at jeg føler meg fresh frem til jeg kommer til hotellet og får en velfortjent dusj!

 

Legg igjen et svar