Hår,  Pleie

Sett farge på håret!

Jeg har hatt ganske mange farger i håret oppgjennom! Noen har jeg vært veldig fornøyd med, andre har vært total katastrofe! Sist jeg klipte meg fikk jeg lagt striper i håret som var ganske nøytrale slik at jeg kunne variere litt selv med utvaskbare farger.

Fargeskyll og konsentrerte farger som kan blandes inn i balsamer og kurer har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg synes det er skikkelig gøy. En ting er at du kan tilføre litt gøyal farge uten at du trenger å klippe det av om du ikke liker det.

Det andre er at jeg kan jukse håret freshere når det begynner å bli blast og kjedelig!

Som du kanskje husker så var jeg blond for et år siden. Fargen ble fort litt gul, og en fin måte å justere det på var å tilsette litt farge. Jeg brukt mest rosa og lilla, som jeg syntes ble ganske så kult!

Her er tre varianter som fungerer litt forskjellig, og de finnes i mange farger! Color Shot fra Björn Axén er konsentrert farge som først og fremst skal blandes i en maske eller en balsam. Jeg har også brukt rene pigmenter i håret. Ut i fra mengde farge og hvor lenge den sitter i kan du variere fargestyrken på resultatet.

Det er disse jeg brukte mye som blondine, men jeg har også brukt kald brun for å friske opp brunfargen min. Den rød har jeg brukt som en detalj i luggen på bildene du ser her.

I det siste har jeg brukt Colour Refresh fra Maria Nila i fargen Peach veldig mye! Den gjør håret litt varmere, noe jeg faktisk har trivdes med i vinter. Jeg farger alltid håret i kalde nyanser, men med denne kan jeg variere med enten varme detaljer eller tilføre hele håret litt farge. Her kan du også variere styrken med hvor lenge fargen sitter i håret.

Color Depositing Mask fra Moroccanoil har jeg valgt i nyansen Champagne. Den rett og slett fremhever de lyse strippene mine litt ekstra, og jeg opplever også at fargen blir mer glansfull.

Alle fargene fades ganske raskt, og holder noen få vasker. Med andre ord så er det ingen krise om du synes det ble for mye farge.

Jeg gjør oppmerksom på at alle produktene er mottatt som arbeidsprøver fra leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar