Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hår Pleie

Sett farge på håret!

on
2. februar 2020

Jeg har hatt ganske mange farger i håret oppgjennom! Noen har jeg vært veldig fornøyd med, andre har vært total katastrofe! Sist jeg klipte meg fikk jeg lagt striper i håret som var ganske nøytrale slik at jeg kunne variere litt selv med utvaskbare farger.

Fargeskyll og konsentrerte farger som kan blandes inn i balsamer og kurer har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg synes det er skikkelig gøy. En ting er at du kan tilføre litt gøyal farge uten at du trenger å klippe det av om du ikke liker det.

Det andre er at jeg kan jukse håret freshere når det begynner å bli blast og kjedelig!

Som du kanskje husker så var jeg blond for et år siden. Fargen ble fort litt gul, og en fin måte å justere det på var å tilsette litt farge. Jeg brukt mest rosa og lilla, som jeg syntes ble ganske så kult!

Her er tre varianter som fungerer litt forskjellig, og de finnes i mange farger! Color Shot fra Björn Axén er konsentrert farge som først og fremst skal blandes i en maske eller en balsam. Jeg har også brukt rene pigmenter i håret. Ut i fra mengde farge og hvor lenge den sitter i kan du variere fargestyrken på resultatet.

Det er disse jeg brukte mye som blondine, men jeg har også brukt kald brun for å friske opp brunfargen min. Den rød har jeg brukt som en detalj i luggen på bildene du ser her.

I det siste har jeg brukt Colour Refresh fra Maria Nila i fargen Peach veldig mye! Den gjør håret litt varmere, noe jeg faktisk har trivdes med i vinter. Jeg farger alltid håret i kalde nyanser, men med denne kan jeg variere med enten varme detaljer eller tilføre hele håret litt farge. Her kan du også variere styrken med hvor lenge fargen sitter i håret.

Color Depositing Mask fra Moroccanoil har jeg valgt i nyansen Champagne. Den rett og slett fremhever de lyse strippene mine litt ekstra, og jeg opplever også at fargen blir mer glansfull.

Alle fargene fades ganske raskt, og holder noen få vasker. Med andre ord så er det ingen krise om du synes det ble for mye farge.

Jeg gjør oppmerksom på at alle produktene er mottatt som arbeidsprøver fra leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT