Ansikt,  Hår,  Kropp

I dusjen min akkurat nå!

Hva som står i dusjhylla mi er ganske varierende. Jeg har også to bad tilgjengelig, og på i den andre dusjen er det litt andre ting som står plassert, blant annet med tanke på at det er en tenåringsgutt som også bruker det badet.

Hva som står i den hylla skal jeg vise deg om ikke så lenge! Men aller først litt om disse godsakene!

Begynner på toppen, jeg, med de nye hårproduktene til Joico! Navnet Joifull er jo passende og catchy, og selvfølgelig gir produktene fylde til håret. Det vil jeg si at de absolutt gjør! Og så dufter de behagelig og godt!

Fargeoppfriskeren til Maria Nila har jeg vært avhengig av siden før jul. Den frisker virkelig opp selv den kjipeste, matte fargen. Du må merke deg at det først og fremst er farget hår den kan brukes på, som de fleste andre liknende farger. Om du har naturlig hår som er skikkelig slitt fungerer den kanskje, men den gjør ingenting med etterveksten min.

Dette er fargen Peach, og om litt skal skrive litt mer om slike fargeprodukter!

Shower Power fra Rudolph Care er en virkelig nydelig dusjsåpe! Den dufter delikat og veldig mildt, så jeg bruker den over hele kroppen – også i underlivet! Den veldig drøy, så denne har du lenge.

Hudrens må man jo ha, og jeg kan røpe at jeg har mange. Jeg har litt i forskjellige skuffer og bager, på hytta og i sminkebagen jeg bruker på foto. Akkurat denne fra Sisley synes jeg er rålekker! Den fjerner sminke godt, men ikke vannresistent øyesminke. Jeg vasker huden alltid to ganger. Om jeg har brukt mye sminke bruker jeg en annen rens etterpå. Radiance Mousse Cream er en silkemyk mousse, og huden trives veldig godt etterpå.

Jeg bruker ikke vanlig hårmaske så veldig ofte. Det er fordi fargevaskene også er svært mykgjørende, og jeg opplever også at mange balsamer gir nok pleie til mitt korte hår. Men som f.eks. nå som jeg bruker volumpleie bruker jeg maske oftere. SP Essential Nourishing Mask har jeg brukt kjempelenge. Den gir masse pleie uten å tynge håret.

Jeg er avhengig av å skrubbe kroppen min. Jeg har også en hampvott hengende i dusjen, men det er noe med en rivende sukkerskrubb som setter sansene i sving. Shea Sugar Scrub fra Tree Hut med mandel og honning er bare nydelig akkurat nå! På grunn av sheasmøret trenger du heller ikke smøre deg etterpå om du har litt dårlig tid.

For å fortsette litt på fargevasker så har jeg brukt mange varianter av Björn Axén sin Color Shot. I det siste har jeg brukt Cherry Pop i noen striper i luggen, noe som gjør hårfargen litt mer gøyal. Jeg varierer fargen med blandingsforhold med maske og tid, men jeg har også bare brukt ren farge rett i håret i et par minutters tid. Igjen, du får vite mer om fargevasker om ikke lenge.

Sist, men ikke minst, ansiktet må også skrubbes. Jeg har lagt min elsk på PCA Skin sin Purifying Mask som virkelig tar tak i de tørre hudcellene. Den inneholder også leire, alger og tetreolje som avgifter og klarner huden. Den skal sitte på i en 5 minutters tid; lover – ren og pen hud etterpå!

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt av leverandørene for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar