Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Lepper Makeup

Vis det med en leppestift!

on
13. februar 2019

Jeg gjør oppmerksom på at produktene som er med i saken er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

I morgen er det faktisk Valentinerdagen! Jeg har akkurat kommet hjem fra New York, og der blir man minnet om at det er Valentines Day rett rundt hjørnet. Jeg synes det er en veldig hyggelig dag, og absolutt en gyllen anledning til å gjøre noe hyggelig for din kjære.

Ikke alle liker å henge med på trenden med mer eller mindre dyre gaver. Det finnes jo andre måter å vise kjærlighet og hengivenhet på.  Det å pynte seg litt ekstra for kjæresten synes jeg er en hyggelig gave, og i alle fall om det er noe du ikke prioriterer til daglig.

Leppestift er både pyntet og sensuelt, og om du synes det også er litt for mye finnes det så mange fine glosser der rosa og rødt vil være gode valg. Psst! Hva med å gå i kjole hele Valentinerdagen?

Her er i alle fall seks fine leppefarger som passer til en sånn dag. De to siste på bildet har jeg tenkt til å gi bort i morgen, så følg med på instagramen min!

Sisley, Le Phyto Rouge i fargen 23

NYX, Candy Slick I fargen Single Serving

YSL, Volupté Shine I fargen 15

Hunt Beauty, Aria Lipstick i fargen Red Fervor

Giorgio Armani Beauty, Ecstasy Shine Lipstick i fargen 403

Helena Rubinstein, Illumination Lips i fargen 4

De siste to leppestiftene er

Korres, Morello Creamy Lipstick I fargen 59

It´s Chic, Matt & Moist Lipstick i fargen RD11

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT