Lepper,  Makeup

Vis det med en leppestift!

Jeg gjør oppmerksom på at produktene som er med i saken er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

I morgen er det faktisk Valentinerdagen! Jeg har akkurat kommet hjem fra New York, og der blir man minnet om at det er Valentines Day rett rundt hjørnet. Jeg synes det er en veldig hyggelig dag, og absolutt en gyllen anledning til å gjøre noe hyggelig for din kjære.

Ikke alle liker å henge med på trenden med mer eller mindre dyre gaver. Det finnes jo andre måter å vise kjærlighet og hengivenhet på.  Det å pynte seg litt ekstra for kjæresten synes jeg er en hyggelig gave, og i alle fall om det er noe du ikke prioriterer til daglig.

Leppestift er både pyntet og sensuelt, og om du synes det også er litt for mye finnes det så mange fine glosser der rosa og rødt vil være gode valg. Psst! Hva med å gå i kjole hele Valentinerdagen?

Her er i alle fall seks fine leppefarger som passer til en sånn dag. De to siste på bildet har jeg tenkt til å gi bort i morgen, så følg med på instagramen min!

Sisley, Le Phyto Rouge i fargen 23

NYX, Candy Slick I fargen Single Serving

YSL, Volupté Shine I fargen 15

Hunt Beauty, Aria Lipstick i fargen Red Fervor

Giorgio Armani Beauty, Ecstasy Shine Lipstick i fargen 403

Helena Rubinstein, Illumination Lips i fargen 4

De siste to leppestiftene er

Korres, Morello Creamy Lipstick I fargen 59

It´s Chic, Matt & Moist Lipstick i fargen RD11

Legg igjen et svar