Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Makeup Øyne

8 skygger på ønskelisten!

on
16. desember 2019

Drøy uke igjen til juleaften, og jeg gleder meg masse til noen dager med familie og venner. I de forrige postene mine har jeg tipset om noe herlige, julete godsaker innen skjønnhetsverdenen som du enten kan ønske til deg selv eller gi bort til noen du er ekstra glad i.

Nå er jeg over i sminkeverdenen, og her får du 8 skygger – små og store skyggeskrin, samt noen fine single.

Gjør oppmerksom på at produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Som du ser så er faktisk blått en av julens farger. I en tidligere post, på Insta høydepunkter og IGTV får du flere tips til hvordan legge blå skygge.

Det er mange store paletter som er virkelig imponerende å se på. Fargene kan der i mot virke litt avskrekkende, men det handler alltid om å tørre. Dessuten må man ikke bruke alle fargene på en gang, og du kan fint legge knalle farger som en liner eller som en detalj under øyet, i øyekroken eller i ytterkant.

Husk bare å koste godt slik at fargene flyter sømløst sammen.

  • L´Oréal Paris, Electric Nights
  • Dior, Party in Colours
  • Max Factor, Masterpiece Nude Palette
  • Sisley, Phyto-Ombre Eclat, Silky Cream
  • Sisley, Phyto-Ombre Eclat, Metallic Khaki
  • Clinique, Lid Pop, Pop Surf
  • Jane Iredale, Pure Pressed 3 Color Eye Shadow, Harmony
  • Jane Iredale, Pure Pressed 3 Color Eye Shadow, Twilight
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT