Kropp,  Kroppspleie

4 julete kroppsprodukter på ønskelisten!

Det er neimen ikke lenge til juleaften, og jeg gleder meg masse til noen dager med familie og venner. I løpet av de neste dagene nå kommer jeg til å tipse om noe herlige, julete godsaker innen skjønnhetsverdenen som du enten kan ønske til deg selv eller gi bort til noen du er ekstra glad i.

I forrige post fikk du fire drømmer til ansiktet! Her er fire ekstragavante for kroppen!

Jeg har et veldig spesielt forhold til J´adore fra Dior, og bare elsker dem. Om du liker duften av J´adore like godt som meg vil du garantert elske denne gelkremen med gullskimmer. Duften er diskret, og kan lett kombineres med andre parfymer eller med en ekstra splash med en av de mange J´adore-duftene. Skimmeret er lekkert, og det smelter raskt inn i huden.

Sothys sine Nourishing Body Elixir er noe av det mest sanselige jeg tar på huden. Duftene er sensuelle og eksotiske, og de gjør virkelig noe med deg. Oljen i seg selv er bare helt nydelig å ta på seg. Jeg har spart på denne en stund, for duften er virkelig nydelig og mer julete enn man skulle tro når den er med mango og kokos. Dette er virkelig hjemmespa!

Body Yoghurt fra The Body Shop er det jeg vil kalle hverdagsluksus. Konsistensen er virkelig nydelig, og du har mange dufter å velge mellom. Warm Vanilla er en av årets juleduft, og kan varmt anbefales!

Jeg kom over de håndlagde såpene til Grevinnans Rum for et år siden. De lages syd i Sverige av et par, og de er kun laget av naturlige råvarer. Hvert såpestykke er små kunstverk, og veldig lekre sådanne. Denne heter Dekadens.

Produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar