Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

4 julete ansiktsprodukter på ønskelisten!

on
10. desember 2019

Det er neimen ikke lenge til juleaften, og jeg gleder meg masse til noen dager med familie og venner. I løpet av de neste dagene nå kommer jeg til å tipse om noe herlige, julete godsaker innen skjønnhetsverdenen som du enten kan ønske til deg selv eller gi bort til noen du er ekstra glad i.

Her er fire ekstragavante for ansiktet – to serumer og to nattprodukter!

Kiehl´s, Midnight Recovery Concentrate: Jeg liker sånne oljekonsentrater. Om det er sånn at du kun kan ta med deg et eneste produkt på fjellet, så er denne et godt alternativ. Den frisker opp huden igjen mens du sover med essensielle oljer og botaniske ekstrakter. Derfor lukter den nydelig også! Sov godt!

Shiseido, Future Solution LX Ultimate Luminance Serum: Altså, dette serumet er ekstra råflott, så her må du grave ekstra godt ned i lommeboka, og gjerne spleise med noen. Svært avansert cellebiologi er tatt i bruk for å få serumet til å regenerere hver individuelle celle i alle hudlagene (faktisk brukt 8 år på å utvikle). På den måten skal serum fremme glød innen i fra slik at huden ser yngre og friskere utenpå. Den er virkelig rå!

En perfekt duo akkurat nå!

Janssen Cosmetics, Beauty Sleep Mask: Et godt tips fremover nå er å bruke nattmaske hver natt. Sene netter og litt for mye av det gode av alle slag gjør at huden kan bli litt herjet. Om ikke hver natt, så natten etter en fest eller natten før du skal på fest slik at du får uttelling av serumet under. Med ekstrakt av Euglenia Gracilis-algen,  hyaluronsyre og bisabolol (essensiell olje av kamille).

Janssen Cosmetics, Golden Glow Serum: Det ultimate festserumet! Det er gullskimmer i den som lager en fantastisk glød. Men det gylne perlemorskimmeret er faktisk laget av alger, så ikke vær redd for om skimmeret virker irriterende. Serumet er veldig lett, og trekker raskt inn i huden. Perfekt under en god krem som fukter før du legger festsminken din.

Produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT