Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Makeup Øyne

Lekker øyesminke til helgen?

on
28. november 2019

Tenkte egentlig bare tipse om fine sminkeprodukter for øynene! Det er jo tiden for å pynte seg, og kanskje du skulle prøve noe annet enn brunt, beige og grått? Det fine med sminke er at om du synes det blir helt feil, så kan du bare vaske vekk.

Det hele handler mest om å tørre å gjøre noe annet eller bruke en annen farge enn den du alltid bruker. Men jeg har også et par smarte tips til deg, som du straks skal få, slik at sjansen for et vellykket resultat blir større. I forrige post viste jeg et forslag der du bruker blå skygge, men du kan bruke alle andre farger også. 

Sjekk bloggen, Instagram-feeden og min IGTV for inspo.

Om du følger disse tipsene kan jeg garantere deg at du blir ganske så fornøyd med resultatet av øyesminken din!

 • Sørg for at resten av huden ser fin ut! Skrubb og rens huden, og smør den godt med fukt før du legger et tynt lag med foundation. Da blir uttrykket på sminken rent!
 • Fjern mørke ringer under øynene med concealer som nøytraliserer det blå og highlighter etterpå som demper selve gropen.
 • Bruk 3 farger på øyesminken. En lys som legges fra vippe til bryn, en mellomtone (evt selve fargen) som legges. opp til globalen (der hvor toppen av beinet starter) og av slutt med mørk farge som du justerer farge og formen på øyet med.
 • Dus alltid godt ut! Skarpe kanter gjør deg eldre og gjør sminken mindre pen.
 • Tenk oppover! Altså mer sminke over øynene enn under.
 • Se rett frem i speilet, og ser du at øyelokket henger litt, dytter du litt mørk skygge på akkurat der.
 • Marker brynene dust i stedet for hardt.
 • Bruk kajal på våtkanten, ikke under vippene.
 • Når du legger på rougen kan du legge siste rest av det som er på kosten på øyebeinet. Det gir et varmt og flatterende touch på helheten.
 • Med mindre du er typene til det, så velg en dus farge på leppene om fargen på øynene er kraftige.
 • Paletter fra Sothys, Dior og YSL
 • Små skygger fra Shiseido, Sisley og Jane Iredale
 • Brynsblyant fra Giorgio Armani
 • Blå kajal fra It Cosmetics

Produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT