Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Base Lepper Looks Makeup Øyne

Slik legger du blå øyesminke!

on
23. november 2019

Det er fort gjort å bare bruke den brune eller grå skyggen som du alltid bruker – både til litt pen hverdag, kafe med jentene eller party! Farger kan fort føles litt voldsomt, ikke minst kan man føle at det ser både tacky og skittent ut.

Kluet er å gjøre huden eller så optimal som mulig! Altså ingen rødheter eller blå ringer. På min IGTV i linken under viser jeg hvordan du bruker blått i øyesminken din. Blått er i vinden om dagen, men du kan også velge lilla eller grønt som farge.

Her ser du hvilke produkter jeg har brukt både på hud, øyne og lepper.

 • Foundation: Jane Iredale, Beyond Matte
 • Concealer til øyne: Erborian, CC Eye
 • Concealer til rødt og pigmentflekker: Giorgio Armani, Power Fabric
 • Highlighter: Retouch by Intraceuticals, Highlight
 • Rouge: Clarins, Joli Blush, 06
 • Brynsblyant: Giorgio Armani, Eyes to Kill
 • Blå kajal: It Cosmetics, No-Tug
 • Skyggepalett: Sothys, Ombre Sothys, 50
 • Blå skygge: Sisley, Silky French Blue
 • Maskara: Idun Cosmetics, Magna Lenthening
 • Lipgloss: Nouba, Reflecta
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT