Annonse,  Ansikt,  Hudpleie

Rå maske som jeg har vært med på å lage!

For halv annet år siden fikk jeg en henvendelse fra det norske maskemerket Nordic Treat. Jeg ble spurt om hvis jeg skulle lage mine drømmemasker, hvordan skulle de være. Jeg ga noen forslag til type masker og ingredienser, der en av dem faktisk har blitt noe av!

Hvor stilig er ikke det! Du skal straks få vite alt om den!

Nordic Treat har levert kvalitetsmasker av hydrogel på ark til salonger i cirka 10 år, pluss noen andre kule produkter. Deres stjerneprodukt er Eye Hydrogel Patch – med antiage-vitaminet A – som blant annet brukes av frisører og terapeuter på huden under øynene når kunden skal farge vippene! Helt genialt, men selvfølgelig kan du kjøpe dem med deg hjem også!

Så tilbake til masken jeg har hatt en finger med i! Den heter altså Black Magic Bamboo Charcoal Sheet Mask, og er rett og slett en svart dukmaske med kull. Da jeg fikk denne forespørselen var kullmasker superhot, det samme var dukmasker. Det er de begge fortsatt, og denne masken inneholder virkelig mange godsaker for huden!

På det tidspunktet fantes det ingen kombinasjon av disse to maskene, noe jeg hadde lyst til å gjøre noe med. Vi kokte frem og tilbake, og kom frem til denne masken som har fantastiske ingredienser og egenskaper. Masken er også sertifisert for Grønn Salong som du kan lese mer om HER!

Dessuten er den laget med det reneste vannet som finnes, nemlig Telemark Kildevann! Det vannet er det ikke et eneste annet hudpleiemerke i hele verden som bruker!

Masken er svært fuktighetsgivende, men også beroligende og utrensende. Den er generelt super for tørr og irritert hud, men siden den er så utrensende er den også super på uren hud. Den har også en regenererende, utjevnende og lysnende effekt, og kombinasjonen av alt dette gjør den til et supert antiage-produkt!

  • Aktivt kull laget av bambus som renser dypt i porene. Visste du at bambuskull faktisk er selvrensende? Selve dukmasken er også laget av bambus.
  • Ekstrakt fra piltre fjerner olje, reduserer kviser og tilstoppede porer.
  • Lakrisrot-ekstrakt står oppført som ingrediens i de fleste produkter for behandling av pigmentering, for den har virkelig en utjevnende og lysnende effekt på hudtone. Her rekker den ikke fjerne pigmentering, men huden blir virkelig klar og jevn av den!
  • Jojobaolje virker balanserende på både fet, uren, tørr og sensitiv hud.

FUKT OG ATTER FUKT

Absolutt alle hudtyper trenger fuktighet til huden. Nok fukt gjør huden både sterkere, mindre utsatt for irritasjoner, fyldigere, sunnere og glattere. Huden trenger også fuktighet i flere lag.

Du har sikkert hørt om hyaluronsyre som er en super fuktbinder i huden. Sodium Hyaluronate er saltet fra hyaluronsyre. Den har mye mindre molekyler slik at den penetrerer lengre ned i huden. Den har dessuten evnen til å holde på 1000 ganger mer vann enn sin egen vekt.

Glycerin er en velkjent fuktbinder til huden. Den virker også beroligende på hud som blusser opp og blir irritert.

Aloe Vera er svært fuktighetsgivende, men også antibakteriell, rensende, helende og beroligende. Helt perfekt for både tørr, sensitiv og fet hud.

Sheasmør er nok en stjerneingrediens. Den både lindrer, fukter, helbreder, reduserer arr, er mykgjørende, utglattende og utrensende. Med antiage-vitaminene A, E og F (sistnevnte er viktig for at cellene skal reparere seg selv, eller regenerering som det heter så pent).

Vannet som brukes i masken er hentet fra Telemark Kildevann. Vann kan være uttørkende, men helt rent vann er ikke det. Det er faktisk ikke mange kildevann i Norge, og for å kunne klassifisere seg som det må vannet være naturlig rent og ha naturlig mengde med mineraler.

Dessuten må det være fri for menneskelig kontakt, forurensing og ikke være tilsatt noe som helst. Mineralvannet fra Telemark Kildevann hentes direkte fra kilden som holder en konstant temperatur på 8 grader.

Jeg synes selvfølgelig at dette er en helt rå maske! Den er helt super å ha med på reise, og jeg bruker den som SOS-produkt. Jeg mener det, den virkelig roer ned ordentlig rød, varm og irritert hud, og den er den PERFEKTE AFTERSUN!

Heldigvis er det ikke bare jeg som synes den er god! Alle som har testet den liker den. Så da er det vel ikke noe å lure på – den må testes! DU FÅR DEN PÅ HUDPLEIE- OG FRISØRSALONGER!

Nordic Treat har flere gode masker + andre smarte Quick Fix- produkter som du får kjøpte på deres nettside! Men nå skal Nordic Treat redesignes og rebrandes der alle produktene skal få nytt design. Noen produkter blir fortsatt med, andre forsvinner og noen nye kommer til nå i den nærmeste fremtid.

For å få plass til de nye produktene må de selge ut lagrene sine, og akkurat nå er der stort sommersalg med outletpriser på opptil 70% på produktene. 

Du får ytterligere 10% på produktene om du bruker koden Tone2019, så her er det bare å hamstre inn kvalitetsprodukter som du kan ha som ekstragaver, når du skal på tur og til å bruke i din daglige rutine det neste halvåret.

Trykk inn på linken til www.nordictreat.com HER for å handle!

Legg igjen et svar