Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie Kropp Kroppspleie

Ser og føler du deg sliten om morgenen? Les dette!

on
23. juni 2018

Akkurat nå om dagen er det litt på kanten for mye som skjer rundt meg, og derfor får jeg verken sovet, trent eller gjort alle tingene som står på listen min av trivielle gjøremål. Det er jo ikke bra å stresse så mye, og du har helt sikkert som meg oppdaget at det setter sitt preg på hud, hode, kropp – og ikke minst – øynene! Heldigvis vet jeg at det er for en begrenset tid, og at jeg kan se frem til litt mer avslappede tider om noen uker!

Jeg bruker all triksene jeg kjenner til for både å få energi, men også til å føle at energien synes gjennom hud og øyne. For når jeg våkner opp om morgenen, og du kjenner deg helt sikkert igjen, så er jeg slapp og tung i kroppen, og de hovne posene er både over og under øynene. Jeg ser altså ganske så sliten ut.

Da er det bare å sette igang kropp og ansikt med rutinene og triksene jeg kjenner til, og det er følgende:

 • Start med å drikke to glass med vann! Kroppen er jo dehydrert etter å ha svettet de to glassene med vann gjennom natta! Cellene dine er helt avhengig av vann for å våken til live!
 • Jeg dusjer i vann som grenser til det kjølige, og avslutter med noen sekunder under iskald dusj.
 • For å få energien tilbake til ansiktet, i tillegg til å dempe det som er hovent, masserer jeg huden med rens. Renseolje er helt fantastisk fordi du kan massere, og massere, og massere….. helt til du er fornøyd. Når du masserer dreneres væsken med avfallstoffer bort, og bare det i seg selv letter på topplokket.
 • Bruk en dusjsåpe eller sjampo som lukter friskt, gjerne av litt sitrus, eukalyptus eller noe annet som sparker igang hjernen og kroppen.
 • Mangler huden glød ser den også sliten ut. Mangel på sirkulasjon og døde hudceller får huden til å se ekstra grå ut. De er derfor massasje er så bra. Men du må hjelpe huden med å fjerne døde hudceller med en eksfoliator et eller annet slag.
 • Fukt, fukt, fukt! De gjør at huden ser sunnere ut, og dermed får den mer energi også!
 • C-vitamin er helt fantastisk, både som serum til ansiktet og i øyekrem. Den har evnen til å lysne huden, og så dufter de produktene alltid så utrolig friskt og sitrusaktig!
 • Smør kroppen med en bodylotion som dufter friskt. Igjen, duften pirrer og setter igang hjernen slik at du får mer energi. I tillegg gir du deg selv en massasje som setter i gang sirkulasjonen i kroppen. Det igjen fører til at du våkner mer til!
 • Du skal ikke undervurdere duften av sitrus! Det gjør virkelig underverker for sinnet ditt.
 • Pst! Har du sett hvilke farger det er på produktene? Det er kun farger som gjør deg glad og gir energi! Farger har nemlig kjempeeffekt på sinnet.
 • Har du liten tid om morgenen, men har lyst til å jukse litt ekstra med sminke, er det 4 produkter du skal satse på!
 • Concealer som fjerner røde partier og det blå under øynene!
 • Solpudder, highlighter og rouge som gir friskhet til kinnene og glød til resten av ansiktet. Om du børster litt solpudder på øyelokket demper du også tunge øyelokk!
 • Maskara er helt essensielt! Det gjør at øynene dine synes, gir kontur og åpner opp. Men husk at om du legger maskara under øynene smitter det på huden under etter kort tid. Da ser du plutselig mer dratt ut, og det var jo ikke meningen. Derfor legger du kun på overvippene, og det løfter øynene.

Dra oppmerksomheten bort fra de slitne øynene! Her har jeg valgt en knall korallfarge som også gir masse energi! Ser du forresten at jeg egentlig er skikkelig tung og sliten, og at jeg har sovet lite den siste uken? Har også brukt alle de andre triksene!

Til slutt! Det er så viktig å få i seg mat om morgenen, og det skal være næringsrik mat. Det blir som å helle på bensin på en helt dø motor! Jo mer fargerikt det er jo bedre er det, for da får du i deg masse vitaminer som holder deg frisk, vitaminer som gir energi og fukt til cellene!

 • Sjampo fra Korres
 • Renseolje fra Decleor
 • Bodykrem fra Biotherm
 • Parfyme fra Clean
 • Øyemkrem fra Natura Bissé
 • Dagkrem fra Dr. Murad
 • Maskara fra Elizabeth Arden
 • Bronzer fra Lancôme
 • Concealer fra Sans Soucis
 • Leppefarge fra Giorgio Armani
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT